Facebook albümler artık daha kullanışlı

Facebook albümler artık daha kullanışlı

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya devi Facebook, yayınladığı güncelleme ile albümlere yeni özellikler ekledi. Söz konusu özellikler sayesinde kullanıcılar paylaştıkları albümlerin daha geniş kapsamlı kullanabilecek.

Sosyal medya Facebook, albümler kısmına getirdiği yeni güncelleme ile kullanıcılarına daha kapsamlı bir özellik sunmayı hedefliyor.

Söz konusu güncelleme ile birlikte platformun albümler bölümüne yeni özellikler eklendi. Öncesinde sadece fotoğraf paylaşımına izin veren platform, güncelleme ile birlikte albüme video yükleyip check-in yapabilme imkanı sunacak. Ayrıca paylaştığınız albümlere arkadaşlarınızı ekleme imkanı tanıyan Facebook, bu albümleri profile ekleme imkanı da tanıyor ve herkese açık hale getirilebiliyor.

Facebook’un yayınladığı bu güncelleme bugün itibariyle masaüstü ve Android'de kullanıma sunuldu. iOS kullanıcılarına ise yakın zamanda kullanıma sunacak. Ayrıca Popüler sosyal medya platformu Facebook, şu anda albümlere fotoğraf dışında başka gönderiler eklenebilen tek platform olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.