Eylemdeki annelere ziyaretler devam ediyor

Eylemdeki annelere ziyaretler devam ediyor

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemlerini sürdüren ailelere destek ziyaretleri devam ediyor. Isparta, Trabzon, Muş illerinden bugün ailelere destek ziyaretleri gerçekleşti.

Trabzon ilinden gelen şehit yakınları ve 26. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sule Köseoğlu, aileleri ziyaret ederek, oturma eylemine destek verdiklerini belirttiler.

"Annelerin el attığı hiçbir işin sonuçsuz kalmayacak"

Köseoğlu, "12 kişilik bir heyetle birlikte ziyareti gerçekleştiriyoruz. Bazı STK temsilcileri ile Trabzonlu annelerin Diyarbakırlı annelerin yanında olduğunu ifade etmek adına buraya geldik. Annelerin el attığı hiçbir işin sonuçsuz kalmayacağına inanıyorum. Buradaki yürekli anneleri tebrik ediyorum. Buraya gelirken Eren Bülbül'ün annesi ile görüşme imkanımız oldu. Kendisi de her akşam bu anneler için dua ettiğini ve ağlayarak anneleri izlediğini ifade etmişti, selamlarını getirdik buraya." dedi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 16 Ocak 2017'de bombanın patlaması ile hayatını kaybeden polis memuru Kadir Miraç Özcan'ın annesi Gülşen Özcan da burada bir konuşma yaptı.

Muş Kardeşlik Platformu üyeleri de annelere destek ziyaretinde bulundu.

Platform Başkanı Nurettin Seçkin, yaptığı açıklamada, annelerle görüşüp dertlerini dinlediklerini, annelerin bu konuda ne kadar samimi ve kararlı olduklarını gördüklerini söyledi.

Isparta'dan Diyarbakır'a gelerek annelere destek olan bir vatandaş da gül kokulu mum dağıttı.

İLKHA
 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.