EURO 2016'da bugünkü maçlar hangileri? TRT 1'de hangi maçlar var?

EURO 2016'da bugünkü maçlar hangileri? TRT 1'de hangi maçlar var?

TRT 1 canlı yayınla EURO 2016'yı evinize taşıyor. Avrupa Şampiyonası kapsamında oynanan birbirinden heyecanlı karşılaşmalar TRT 1 canlı yayınıyla takip edilebiliyor. İşte TRT 1 canlı yayın akışı...

TRT 1 heyecanla beklenen spor olayını, EURO 2016'yı Digitürk ile birlikte futbolseverlerle buluşturuyor. Sporseverler TRT 1 canlı yayını sayesinde Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını takip edebiliyorlar. A Milli Futbol Takımımızın da mücadele ettiği dev turnuva bütün gösterişi ile başladı. Görsel anlamda da bir şölen sunan EURO 2016'da maçlar oynanmaya başladı. Maçlara ilgi büyük olurken, futbolseverler sadece Ay-Yıldızlıları değil, diğer ülkelerin milli takımlarını da izleyebiliyor. Avrupa futbolunun en önemli futbolcularının forma giydiği turnuvayı kaçırmak istemiyorsanız siz de TRT 1 canlı yayınıyla bu heyecana ortak olabilirsiniz. Öte yandan TRT 1 canlı yayın bağlantısını haberimizin sonunda bulabilirsiniz.

BUGÜN TRT 1'DE 2 MAÇ CANLI YAYINLANACAK

D Grubu'nda oynanacak İspanya - Çek Cumhuriyeti karşılaşması bugün TRT 1'de canlı yayınlanacak. Milli Takımımızın da bulunduğu D Grubu'nda ilk maç Türkiye ile Hırvatistan arasında oynandı ve maç Hırvatların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bugün İspanya ile
Çek Cumhuriyeti maçı ile grupta ilk maçlar tamamlanacak. Şampiyonanın son şampiyonu İspanya, elemelerde Türkiye ile aynı grupta yer alan Çek Cumhuriyeti'ne karşı favori olarak sahaya çıkacak. Dünya Kupası'nda hüsran yaşayan İspanyollar bu turnuvada hayal kırıklığı yaşamak ya da yaşatmak istemiyor. Vicente del Bosque'nin öğrencilerinin bu maçtan alacağı skor bizi de yakından ilgilendiriyor. Öte yandan Çek Cumhuriyeti kadrosunda Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Michal Kadlec, Bursaspor'dan Tomas Sivok ve Tomas Necid, Kasımpaşa'dan David Pavelka forma giyiyor. Futbolseverler bu maçta; Casillas, Pique, Iniesta, Fabregas, Morata, Cech, Rosicky, Plasil gibi yıldızları izleme fırsatı bulacaklar. İşte muhtemel 11'ler:

Saat: 15.55 (TSİ)

Yayın: TRT 1

Stat: Stadium de Toulouse

Hakem: Szymon Marciniak (Polonya)

İspanya: Iker Casillas, Juanfran, Gerard Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba, Andres Iniesta, Cesc Fabregas, Sergio Busquets, David Silva, Alvaro Morata, Pedro Rodriguez (TD: Vicente Del Bosque)

Çek Cumhuriyeti: Petr Cech, Pavel Kaderabek, Theodor Gebre Selassie, Tomas Sivok, Michal Kadlec, Borek Dockal, Jaroslav Plasil, Ladislav Krejci, Tomas Rosicky, Vladimir Darida, Tomas Necid (TD: Pavel Vrba)

TRT 1 canlı yayınında futbol heyecanı tek maçla sınırlı kalmayacak. E Grubu'nda oynanacak Belçika-İtalya maçı da TRT 1'de ekrana gelecek. Antonio Conte yönetiminde oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla beğeni toplayan İtalyanlar, Belçika futbolunun eski efsanelerinden Marc Wilmots'ün teknik direktörlüğünü yaptığı altın jenerasyon karşısına çıkacak. Genç yıldızlardan oluşan önemli bir kadroya sahip Belçika, turnuvada çok büyük sürprizlere imza atabilir. Futbolseverler bu maçta ise Buffon, Chiellini, De Rossi, Immobile, Courtois, Vermaelen, De Bruyne, Hazard, Lukaku gibi isimleri izleme fırsatı bulacaklar. İşte maç öncesi muhtemel 11'ler:

Saat: 21.55

Yayın: TRT 1

Stat: Stade des Lumieres

Hakem: Mark Clattenburg (İngiltere)

Belçika: Thibaut Courtois, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Toby Alderweireld, Jason Denayer, Axel Witsel, Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Radja Naiggolan, Dries Mertens, Romelu Lukaku (TD: Marc Wilmots)

İtalya: Gianluigi Buffon, Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Matteo Darmian, Antonio Candreva, Daniele De Rossi, Emanuele Giaccherini, Marco Parolo, Ciro Immobile, Simone Zaza (TD: Antonio Conte)

Bu iki maç TRT 1 canlı yayınından ya da Lig TV'den izlenebilecek. Öte yandan bugünki İrlanda - İsveç maçı ise sadece Lig TV'den ekrana gelecek. Diğer taraftan EURO 2016 heyecanı şampiyonaya özel programlar ve maç özetleri ile sürecek. TRT 1 ekranlarında futbol heyecanının yanı sıra bir de Ramazan ayının coşkusu yaşanıyor. Ramazan ayı boyunca her gün iftar ve sahur saatlerinde yapılan Ramazan özel programları ile insanlar merak ettikleri sorulara yanıt bulabiliyor. İşte bugünün TRT 1 canlı yayın akışı:

06.00 Ramazan Güzeldir
07.00 1'de Sabah
09.00 Beni Böyle Sev
11.15 Yeşil Deniz
13.35 Pastane
14.35 Yamak Ahmet
15.25 EURO 2016 Özel
15.55 İspanya - Çek Cumhuriyeti (1. Devre/Canlı)
16.45 Devre Arası
17.00 İspanya - Çek Cumhuriyeti (2. Devre/Canlı)
18.10 EURO 2016 Maç Özetleri
18.25 Değişen Hayatlar
19.00 Ramazan Sevinci
20.50 Ana Haber Bülteni
21.15 Hava Durumu
21.20 EURO 2016 Özel
21.55 Belçika - İtalya (1. Devre/Canlı)
22.45 Devre Arası
23.00 Belçika - İtalya (2. Devre/Canlı)
00.10 Yunus Emre
01.35 Sufi Klipler
01.40 Sahur Bereketi
04.35 Zamanın Durduğu Yerde
04.45 Bir Yusuf Masalı

TRT 1 CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.