Esnaftan 'sokak temizliği'nde örnek davranış

Esnaftan 'sokak temizliği'nde örnek davranış

Samsun'da yaşayan 50 yaşındaki esnaf Atila Balta, iş yerlerinin bulunduğu 3 sokağı her sabah süpürüp temizleyerek çevresine örnek oluyor.

Samsun'da yaşayan 50 yaşındaki esnaf Atila Balta, iş yerlerinin bulunduğu 3 sokağı her sabah süpürerek örnek bir davranış sergiliyor.

İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde 20 yıldan bu yana dekorasyon, ev eşyası, hırdavat üzerine faaliyet gösteren esnaf Balta, her sabah iş yerini açtıktan sonra sokakları süpürmeye başlıyor.

Süpürgesini kapısının önünden ayırmadığını belirten Balta, gücü yetse diğer sokaklara da gideceğini dile getirdi. Sokağı baştan sona kadar en küçük ayrıntısına kadar temizlediğini anlatan Balta, şöyle devam etti:

"Bunu görev edindik. Nasıl evimizi temiz tutuyorsak, iş yerimizi de temiz tutmak zorundayız. Ömrümüzün yarısı evimizde geçiyorsa yarısı da iş yerimizde geçiyor. Dolayısıyla mahallemizin, sokağımızın temiz olmasını istiyoruz. Bunu yaparken de insanlara örnek oluyoruz. Herkesin bu duyarlılığı göstermesini isterim. 3 sokağı temizliyorum. Saat 08.00'de başlıyorum, 45 dakika boyunca sokakların temizliğini yapıyorum. Süpürdükten sonra rüzgarda 'toz kalkmasın' diye su da serpiyorum."

AA 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.