Esenyurt Üniversitesi’nden öğrencilere rehberlik desteği

Esenyurt Üniversitesi’nden öğrencilere rehberlik desteği

Üniversite öğrencisi adayları için heyecanlı tercih dönemi devam ediyor. İstanbul Esenyurt Üniversitesi bu zorlu süreçte adayların yanında olmaya devam ediyor.

Yoğun tercih dönemi içinde olduğumuz günlerde üniversite öğrencisi adaylarının heyecanı sürüyor. İstanbul Esenyurt Üniversitesi bu önemli kararın verilmesinde adaylara akademik destek sağlamaya devam ediyor.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi’ne geçen yıllara oranla ilginin arttığını dile getiren İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Muhsin Öztürk, “Öğrencilerin üniversitemize ilgisi geçen yıllara oranla büyük.

Özellikle ‘Mezun olduktan sonra hangi alanda iş bulabiliriz?’ konusunda sorularını yoğunlaştırıyorlar.

Sağlık Bilimleri, Mühendislik, İşletme Ve Sosyal Bilimler ile Sanat ve Sosyal Bilimler gibi tüm bölümlerimizde iddialıyız.

Ayrıca üniversitemizin burs imkanları da biraz farklılık gösteriyor.

Yüzde 75 burs imkanını da öğrencilerimize sunduk.

Çok güzel ve yorucu bir tercih döneminden geçiyoruz” dedi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesindeki bölümlere de değinen Yrd. Doç. Dr. Muhsin Öztürk, “Sağlık Bilimleri Fakültemizde dört bölüm var; Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Sosyal Hizmetler ile Çoçuk Gelişimi Bölümleri.

Hemşirelik Bölümümüz için de kuruluş izni alınmasına rağmen şuanda bazı bürokratik işlemlerden dolayı henüz açılmadı ancak önümüzdeki yıl öğrenci alacağız” diye konuştu. Tüm bölümlerde kontenjanların tamamen dolduğuna vurgu yapan Yrd. Doç. Dr. Öztürk sözlerine şöyle devam etti: “Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden mezun olanların iş bulma imkanları çok yüksektir.

Bundan dolayı üniversitemizin de en fazla ilgi gören fakültesidir. Bu bölümlerde uygulamalı ve laboratuvar dersleri görülüyor.

Üniversitemizde bunlarla ilgili her türlü altyapımız var.

Sadece üniversite olarak da kalmıyoruz, dışarıdaki staj imkanlarını da anlaşmış olduğumuz çeşitli kuruluşlarla sağlıyoruz.

Yine uygulamalı derslerimizin bir kısmını da dışarıda ki uygulama alanlarında yapıyoruz. Üniversitemizdeki uygulamaları hocalarımızın yönetiminde çok yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz.”

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.