En ucuz 1+1'ler bu projelerde!

En ucuz 1+1'ler bu projelerde!

Son yıllarda açıklanan konut fiyat endekslerini incelediğimizde en çok metrekaresi 50 ile 95 arasında değişen 1+1 tipi dairelerin satıldığını görüyoruz.

Son 10 yıl içinde üretilen konutlar içinde oranı yüzde 25’leri geçen 1+1′lerin tercih nedenleri arasında; küçük bütçeyle alınabilmesi, elden çabuk çıkartılabilir olması, home-ofis olarak kullanılabilmesi gibi faktörler rol oynuyor. İstanbul genelinde 1+1 tipi dairelerin ortalama fiyatı 200 bin liraya ulaştı. Bu tip dairelerin bulunduğu en ucuz 10 markalı projeyi sizler için seçtik.

terrace-mix.jpg

Terrace Mix: İnanlar İnşaat imzasıyla Esenyurt’tun Beylikdüzü’ne bakan sırtlarında sıralanan Terrace Mix Evlerinde dairelerin fiyatı 175 bin liradan başlıyor. Projedeki dairelerin anahtarı teslim edilebiliyor. 1+1'lerin kira değeri ise 750 -800 liradan başlıyor.

future-park.jpg

Future Park: Esenyurt’ta Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Future Park projesinde konutların başlangıç fiyatı 160 bin lira. Projenin 2016 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

dumankaya-flex.jpg

Dumankaya Flex Ofis: Bahçeşehir’de Dumankaya İnşaat imzasıyla yükselen projedeki 1+1′ler minimum 220 bin lira düzeyinde. Projeden 48 ay sıfır faizle home-ofis sahibi olmak mümkün.

kalekent.jpg

Kale Kent: Gül Yapı ,Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü’nde yükselen Kale Kent’te 1+1'ler 240 bin lira seviyesinden başlıyor. Ödemelerde 60 ay vade ile farksız seçenek de mevcut.

Referans Tuzla: Gelecek Yapı imzasıyla Tuzla'da 4.400 metrekarelik alan üzerinde yükselen projede 1+1 tipi daireler en düşük 129 bin liradan satılıyor.

Elmar Towers: Kendisini 10 yılda amorti etmesi öngörülen Elmar Towers’ın yüzde 50’si bir buçuk ay içinde satıldı. Projedeki daire fiyatları ise 197 bin liradan başlıyor.

Diğer projelerde 1+1'lerin başlangıç fiyatı:( TL - Haziran 2015)

Resim İstanbul: 222 bin lira

Tuzla Evora: 192 bin lira

Ayışığı Butik: 180 bin lira

Avrupark: 205 bin lira

Mehmet Canıtatlı - emlakrehberi

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.