En Çılgın Seçim Projesi: Ayasofya Olur

En Çılgın Seçim Projesi: Ayasofya Olur

Mehmet Ali Kulat, 7 Haziran milletvekili genel seçimlerine kısa bir süre kala açıklanan çılgın projelerin etkisinin pek olmayacağını söyledi

Risale Haber - Haber Merkezi

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, 7 Haziran milletvekili genel seçimlerine kısa bir süre kala açıklanan çılgın projelerin etkisinin pek olmayacağını söyleyerek, bu saatten sonra seçime etki edecek tek çılgın projenin Ayasofya’nın ibadete açılması olacağını söyledi.

Haber Kıta'dan Vedat  Yavuz'un haberine göre, seçim sonuçlarını etkileyecek tek çılgın projeyi açıklayan Mehmet Ali Kulat, bu projenin de Ayasofya’nın ibadete açılması olduğunu vurguladı. AK Parti’nin 29 Mayıs’ta Ayasofya’yı ibadete açarsa çılgın projenin bu olacağına işaret eden Mehmet Ali Kulat, Ayasofya’nın ibadete açılması AK Parti’ye asgari yüzde 3 ile yüzde 5 arasında bir oy getireceğini söyledi. 

Bir kaç gün önce bir düğün vesilesiyle Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay’la birlikte Said Nursi’nin talebesi Said Özdemir’le bir araya geldiğini vurgulayan Mehmet Ali Kulat, Bu çılgın projeyi Beşir Atalay'a anlattığını söyledi.

said.png

SAİD NURSİ'NİN ADNAN MENDERES'TEN İKİ İSTEĞİ

Mehmet Ali Kulat, Said Nursi'nin talebesi Said Özdemir’in, rahmetli Adnan Menderes’in başından geçen bir olayı paylaştığını söyledi. Said Özdemir’in paylaştığı o olay şöyle Said Nursi’nin, ihtilal yapılmadan önce Adnan Menderes’e haber göndermiş Said Nursi bu haberde “İki tane şeyi yap ben geleceğini garantili görüyorum birincisi Risale-i Nurlar’ın neşredilmesine vesile ol. İkincisi ise Ayasofya’yı aç.” söylediğini aktardı.

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU CUMA NAMAZINI AYASOFYA'DA KILMALI

Kulat, Ayasofya’nın açılmasına ilişkin ise, "29 Mayıs’ta İstanbul’un fethinin yıldönümü kutlaması gerçekleştirilecek. Bu etkinliğe Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu katılacak, İki lider cuma namazını Ayasofya’da kılarlarsa çılgın proje budur" derken Türkiye’de muhafazakar kesimler üzerinde, "Ayasofya’nın ibadete açılmasının etkisinin aynen başörtüsünde olduğu gibi" olacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
9 Yorum