Ekim 2020'de en çok indirilen uygulama belli oldu

Ekim 2020'de en çok indirilen uygulama belli oldu

Mobil uygulama indirme sayılarını takip eden Sensor Tower, Ekim sonuçlarını açıkladı. Google Play Store ve App Store kullanıcıları en çok Çin merkezli ve tartışmalı bir uygulamayı indirdi.

Sensor Tower, ekim ayı için mobil uygulama araştırma sonuçlarını açıkladı. Platformun yaptığı açıklamalar, dünya genelindeki akıllı telefon kullanıcılarının ekim ayında en çok hangi uygulamaları indirdiklerini gözler önüne seriyor. Açıklanan verilere baktığımızda, sıklıkla tartışılsa da son yılların en popüler sosyal medya platformlarından TikTok'a olan ilginin, her geçen gün biraz daha arttığını gözler önüne seriyor.

Sensor Tower'ın araştırması, sadece Google Play Store ve App Store'daki verileri kapsıyor. Ayrıca piyasadaki mobil oyunlar da Sensor Tower'ın araştırmasına dahil değil. Ancak yine de bu verilerin bile çok tutarlı olduğunu bile söylemek gerekiyor. Peki dünya genelindeki kullanıcılar, ekim ayında hangi mobil uygulamalara ilgi gösterdiler?

Sensor Tower, ekim ayındaki en popüler uygulamaların indirilme sayılarını da açıkladı. Buna göre TikTok, ekim ayında toplam 66 milyon civarında indirildi. Bu indirme sayısı geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla, yüzde 9,5'lik bir artış yaşandığı anlamına geliyor. WhatsApp ise ekim ayında, dünya genelinde 57 milyon kez indirildi. Bu indirme sayısının yüzde 30'unu Hindistan karşıladı. 

KAYNAK: WEBTEKNO

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.