Ek yerleştirmede önemli fırsat

Ek yerleştirmede önemli fırsat

Ankara 16. İdare Mahkemesi’nin 4.8.2015 tarih ve 2015/1729 Esas sayılı yürütmenin durdurulmasına ilişkin kararı gereği, Yükseköğretim Kurulu tarafından Haliç Üniversitesi’ne ek kontenjan verildi.

İlk yerleştirme döneminde herhangi bir yükseköğretim programına yerleşemeyen adaylar için üniversiteli olma şansı ek yerleştirme döneminde devam ediyor. ÖSYM’nin internet adresinden yapılan açıklamaya göre Ankara 16. İdare Mahkemesi’nin 4.8.2015 tarih ve 2015/1729 Esas sayılı yürütmenin durdurulmasına ilişkin kararı gereği, Yükseköğretim Kurulu tarafından Haliç Üniversitesi’ne ek kontenjan verildi. Yapılan değişikliklerin ardından Tablo-3 ve Tablo-4’ün son hali ÖSYM’nin internet adresinden yayımlandı.

Öte yandan 17-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği duyurulan ek yerleştirme dönemi, YÖK Başkanlığı tarafından 23 Ağustos Pazar günü saat 23.59’a kadar uzatıldı. Tercihlerini değiştirmek isteyen adaylar, tercih süresi içinde değişiklik yapabilecekler. Konu ile ilgili detaylı bilgiye ve Tabloların yeni haline http://www.osym.gov.tr/belge/1-23652/2015-osys-ek-yerlestirme-islemleri-tercih-suresi-210820-.html adresinden ulaşılabiliyor.

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.