Ehliyette son 4 gün

Ehliyette son 4 gün

İlk defa ehliyet alacakların stajyerliğe kalmaması için son başvuru günü yaklaşıyor. Adayların 10 Eylül'e kadar sürücü kurslarına başvurmaları gerekiyor.

Stajyer sürücü uygulaması 1 Ocak 2016'da başlıyor.

İlk defa ehliyet alacakların, stajyerliğe kalmaması için 10 Eylül'e kadar sürücü kurslarına başvurarak, 10 Ekim'de yapılacak teorik sınava girmeleri gerekiyor.
Kursiyerlerin 2 yıl içerisinde 75 ceza puanını doldurması halinde psikoteknik belgesi aldıktan sonra tekrar ehliyet için sürücü kursuna müracaat etmesi gerekecek.
Kursiyer,kırmızı ışığı 3, yaya üstünlüğünü de 3 kez ihlal etmesi halinde 75 ceza puanını doldurmuş olacak. Bu durumda kursiyerin tekrar sürücü kursuna baştan müracaat etmesi gerekecek. İlk defa ehliyet alacakların stajyere kalmaması için 10 Eylül'e kadar sürücü kurslarına başvurarak, 10 Ekim'de yapılacak teorik sınava girmeleri gerekmektedir. Ntv'nin haberine göre yani stajyerlikten önceki son sınav 10 Ekim 2015'te. Bu sınava girebilmesi için kursiyerlerin sürücü kurslarına en geç 10 Eylül 2015 tarihine kadar müracaat etmesi gerekiyor.

Yeni Şafak 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.