Düzce AGD Kutlu Doğum Haftasını Gece İle Kutlayacak

Düzce AGD Kutlu Doğum Haftasını Gece İle Kutlayacak

Anadolu Gençlik Derneği Düzce Şubesi Yöneticileri Kutlu Doğum Haftası Öncesinde Düzce Basını İle Bir Araya Gelerek, Derneğin Kutlu Doğum Haftasında Düzenleyeceği Etkinliği Tanıttı

Anadolu Gençlik Derneği Düzce Şube Başkanı Emrullah Akgün, yaptığı açıklamada, “Kutlu Doğum Haftasında bir gece düzenliyoruz. Bizim derneğimiz şube olarak çalışıyoruz. Bizim amacımız eğitime destek olabilmek. Gençlere sahip olabilmek. Spor faaliyetlerimiz var ve futbol takımı kurdum. Amatörde birinci gidiyoruz ve centilmen olabilmek için iddiamız var. gençlere iyi örnek olmaya çalışıyoruz. Üniversite öğrencilerimizle ilgili evlerimiz var. o evlere ve gençlerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Eğitim konusunda çalışmalar yapıyoruz” dedi.
Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir gece düzenlediklerini de kaydeden Akgün, “ Kutlu Doğum Haftasında gece düzenliyoruz. Dört adet hafızımız gelecek. Türkiye Birincisi Ankara Kocatepe Camii İmamı Hafız Mehmet Ali Kuştaşı, Sakarya’dan Hafız Ali Güzeldal, Hendek’ten Hafız İbrahim Çakıllı ve Düzce’den de Hafız Ragıb Piroğlu gecemize iştirak edecekler. Konuşmacı olarak Mahmut Topbaş ve Cevat Topkara dua için gecemizde hazır bulunacak. semazenler gösterileri, şiirler olacak ve bu güzel etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz. Gecemiz müftülük salonunda ücretsiz olacaktır” şeklinde konuştu.