Dünyanın en ince akıllı saati görücüye çıkıyor

Dünyanın en ince akıllı saati görücüye çıkıyor

Pebble, akıllı saat sektörünün öncülerinden biri. Marka, özellikle ekran konusunda tavizler vererek uzun pil ömrü üzerine yaptığı çalışmalarla tanınıyor.

Nispeten uygun fiyatlı Pebble akıllı saatlere yeni bir model eklendi. Geçtiğimiz Eylül ayında duyurulan Time Round akıllı saatin önemli bir özelliği var.

Pebble Time Round dünyanın en ince akıllı saati. Kalınlığı sadece 7.5 mm. Apple Watch veya Android Wear’lı modellerle karşılaştıracak olursak, farkı görüyoruz. Bu saat şimdi satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en ince akıllı saati Pebble Time Round’un çıkış tarihi açıklandı. Ürün, bugün itibariyle ABD’de birçok teknoloji marketinde ve Pebble’ın kendi internet sitesi üzerinde satışa çıktı. 249 Dolarlık fiyatı ve 28 gramlık ağırlığıyla Time Round son derece dikkat çeken bir model. E-Paper ekran teknolojisi kullanan Time Round, LED arka aydınlatmalı bir panele sahip. Çelik gövdesi ile üst seviye bir ürün. İki güne kadar pil ömrü vaad eden model, diğer akıllı saatlere göre daha uzun bir pil ömrü sunuyor. Günlük aktivite takibi yapabilen saatin 14 mm ve 22 mm genişliğinde kordon boyu seçenekleri var. Android 4.3 ve iOS 8 üzerindeki tüm cihazlar ile uyumlu çalışabiliyor.


Haberler  

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.