Dünyanın en güvenli akıllı telefonu: Bittium Tough Mobile 2C

Dünyanın en güvenli akıllı telefonu: Bittium Tough Mobile 2C

Dünyanın en güvenli akıllı telefonu olduğu iddia edile Bittium Tough Mobile 2C'nin resmi olarak tanıtımı yapıldı.

Her yıl farklı bir marka tarafından güvenli olduğu belirtilen birçok farklı akıllı telefon modeliyle karşılaşıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Blackberry güvenlik özellikleri sayesinde büyük popülarite yakalamıştı. Bittium Tough Mobile 2C modeli bayrağı devralmak için pazara oldukça iddialı bir giriş yaptı.

MODİFİYE EDİLMİŞ BİR ANDROİD

İşletim sistemi olarak Android 9 kullanan Bittium Tough Mobile 2C güvenlik için katmanlı bir yazılım kullanıyor. Bittium Tough Mobile 2C'de, diğer Android telefonlarda olduğu gibi kullanıcılar ayrı oturumlar oluşturabildikleri gibi, her bir oturum içinde de katmanlı güvenlik önlemleri bulunuyor.

SABİT VPN MODU İLE KORUYOR

Ayrıca telefonun tüm kamera, mikrofon, Bluetooth fonksiyonu gibi dış dünya ile bağlantıya geçebilmesini sağlayan tüm özelliklerini, tek bir tuş ile kapatabilme olanağı da tanıyor. Telefonun hemen kenarında yer alan gizlilik tuşu bunu sağlıyor. Cihazda her zaman açık bir VPN modu da bulunduruyor ve bu sayede bağlantınız her zaman anonim olarak görünüyor.

Bittium Tough Mobile 2C, yalnızca yazılım olarak değil, fiziksel olarak da sağlam olmasıyla dikkat çekiyor. Telefon için MIL-STD-810G ve IP67 sertifikaları alınmış. Bu da Bittium Tough Mobile 2C'nin hem darbelere hem suya karşı dayanıklı olduğunu gösteriyor.

Bittium Tough Mobile 2C'nin ucuz olmasını ise beklemeyin. Bittium Tough Mobile 2C, 1800 Dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

KAYNAK: CHİP

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.