Doğubayazıt'ta yaralanan asker şehit oldu
Ağrı'da bölücü terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda 21 Ağustos'ta ağır yaralanan bir asker, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) yapılan bilgilendirmede, Doğubayazıt bölgesinde 21 Ağustos'ta bölücü terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda bir askerin ağır yaralandığı hatırlatıldı.
TSK'dan yapılan açıklama şöyle:
"Kahraman silah arkadaşımız tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz."
Şehidin cenazesi Ankara'ya gönderilecek
Şehit askerin Ankara'nın Haymana nüfusuna kayıtlı piyade Teğmen Celal Dağlı (25) olduğu belirtildi.
Tedavi gördüğü Erzurum'daki Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde bu akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan teğmen Dağlı'nın naaşı, otopsi işlemleri için Erzurum Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
Bekar olan Dağlı'nın cenazesi, yarın düzenlenecek törenin ardından memleketi Ankara'ya gönderilecek.
Kaynak: AA

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.