Doğalgaz müjdesi Ayasofya'nın bereketi

Doğalgaz müjdesi Ayasofya'nın bereketi

Sen Ayasofya'nın kapılarını açarsın, Fatih Sultan Mehmet Han'ın duasını alırsın. Allah da sana hazinelerinin kapılarını açar.

RİSALEHABER

Karadeniz'de bulunan 320 milyar metreküp doğalgaz Türkiye'yi sevince boğdu. 

"Fatih" adlı sondaj gemisi ile Sakarya Gaz Sahası'nda keşfedilen rezerv ile ilgili dikkat çeken yorumlar yapıldı. En çok öne çıkan ise Ayasofya Camisi'nin açılmasının ardından doğalgazın bulunması oldu.

İşte öne çıkan yorumlar:

Prof. Dr. Ahmet Akgündüz: Elhamdülillah. Ayasofya-yi Kebir Camiinin bereketini, cumhurbaşkanımizdan dinliyoruz. Bu fetih, daha nice maddî ve manevi belaları bertaraf edecek inşaallah.

Mehmet Ali Aslan: Ayasofya’nın açılmasıyla Fatih’in bedduasından kurtulan Ülkemize, Rabbimiz, Fatih isimli araştırma gemisiyle Rahman gazı buldurdu. Cayı dikkat bir hadise.

Niyazi Birinci: "Ayasofya açılırsa Fâtih'in ağır bedduası üzerimizden kalkar, yolumuz açılır" demiştik. Yolumuz açıldı. İlk büyük doğalgaz rezervini Fatih gemisinin bulması da tesadüf olmasa gerek...

Tolga Güzel: Bu, Ayasofya’nın bereketidir. 60 yıl önce "Ayasofya'yı aç maddi manevi fütuhatı bekle" demişti Bediüzzaman, Menderes'e. Nasip Erdoğan'aymış.

Hasan Özkan: Ayasofya Camimizin açılışı ile Türkiyemizin önü açılıyor. ELHAMDÜLİLLAH RABBİMİZE SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN. Fatih SULTAN MEHMET HAN Hazretlerinin bedduası Ayasofya'nın açılışı ile bitmiştir. İşte Karadeniz'de büyük bir Doğalgaz sahasının bulunması ve sondaj gemimizin adının Fatih olması asla tesadüf değildir. ELHAMDÜLİLLAHİ HAZÂ MİN FAZLİ RABBİ.

Mehmet Nuri Yardım: Şükürler olsun, Türkiye doğalgaz müjdesini aldı. Yıllardan beri mazlumları ve mağdurları sahiplenen Türkiye'ye Cenabı Allah'ın büyük bir lütfu... Bir de Ayasofya'nın bir hediyesi... Arkası da gelecek inşallah. Sırada Akdeniz var: "Çırpınırdın Karadeniz bakıp Türk'ün bayrağına..."

Mehmet Nuri Bingöl: ELHAMDULİLLAHİ Rabbulalemin... Ayasofya açıldığı için kalkan lanet ve kazanılan millet duası imdadımıza yetişti.

Selçuk Tütak: Sen Ayasofya'nın kapılarını açarsın, Fatih Sultan Mehmet Han'ın duasını alırsın. Allah da sana hazinelerinin kapılarını açar.

Nusret Tümay: Sn. Cumhurbaşkanımızın Sultan FATİH’in cami’sini açmasından kısa bir zaman sonra FATİH isimli bir sondaj gemisi ile kendisine bu kadar büyük bir müjdenin nasib olması tesadüf mü?  

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum