Diyarbakır Umut Kervanından ihtiyaç sahipleri yararına kermes

Diyarbakır Umut Kervanından ihtiyaç sahipleri yararına kermes

Diyarbakır Umut Kervanı, ihtiyaç sahibi aileler yararına 10 gün sürecek kermes düzenlendi.

Merkez Sur ilçesi İnönü Bulvarı Dolmuş Durağı Karşısında gerçekleştirilen kermes 10 gün sürecek. Halkın yoğun ilgi gösterdiği kermeste, yöresel yemekler, tatlı çeşitleri, giyim ve aksesuarlar satışa sunuluyor.

Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi, elde ettikleri geliri fakir ve muhtaç ailelere ulaştıracaklarını söyledi.

Elelçi, “10 günlük sürecek olan bu kermesi fakir, muhtaç ve mağdur insanlar yararına açmış bulunmaktayız. Kermesten elde edilecek gelirler bizde kayıtlı olup, başvuran mağdur ve muhtaç ailelere ulaştıracağız. Bu amaçla bu kermesi halkımıza açmış bulunmaktayız. Hayırseverlerimiz bize bu noktada katkı ve destek sunmaları halinde İnşallah ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmış olacağız." dedi.

Kermeslerine katkı sunan hayırseverlerin olduğunu söyleyen Elelçi, "Birileri evlerinden kendi yaptıkları yemeklerle katkı sunarken kimi hayırsever de buradan o yemekleri alarak kermese katkı sunuyorlar. Bazı esnaf kardeşlerimiz de eşya vererek katkı sunuyor." ifadelerini kullandı. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.