Diyanet İşleri Başkanı Erbaş kitap fuarında: Biz de Asa-yı Musa'yı bastık

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş kitap fuarında: Biz de Asa-yı Musa'yı bastık

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından İstanbul Fatih Camii avlusunda düzenlenen “41. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı” Cuma günü açıldı

Açılışı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş yaptı. Açış programından sonra standları gezen Erbaş, Sözler Neşriyat standını da inceledi.

O esnada stand yetkilisi Belarus'ta devam eden Kitap Fuarı'ndaki Sözler Neşriyat yetkilisi ile görüntülü görüşüyordu. Başkan Erbaş, Belarus'taki fuarı duyunca stand görevlisine selam verdi.

Sözler Neşriyat'ın Belarus'taki stand görevlisi kitap fuarında Rusça Asa-yı Musa'nın baskısının yapıldığı bilgisini verince Başkan Erbaş, "Evet, biz de Asa-yı Musa'yı bastık" şeklinde cevap verdi.

BELARUS'TAKİ FUAR

Minsk'te düzenlenen 31. Belarus Kitap Fuarı 14-17 Mart tarihleri arasında devam edecek. Sözler Neşriyat'ın da 10. kez katıldığı fuar kapsamında Rusça, Belarusça, Türkçe ve İngilizce dillerinde kitaplar sergileniyor.

Fuarda 4000'den fazla kitap sergilenirken kitap tanıtımı da yapılıyor. Bu yıl Ramazan'a tevafuk eden fuarda, Ramazan Risalesi'nden seminerler ve dersler de verildi.

İSTANBUL VE ANKARA'DA KİTAP FUARI

İstanbul’da Büyük Çamlıca Camii ile Fatih Camii avlusunda, Ankara’da ise Hacı Bayram Veli Camii’nin avlusunda yapılacak kitap fuarları, 30 Mart’a kadar kitapseverleri ağırlayacak.

whatsapp-image-2024-03-16-at-21-46-22.jpeg
Sözler Neşriyat İstanbul standı

whatsapp-image-2024-03-16-at-21-46-24-1.jpeg
Sözler Neşriyat Belarus standı

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum