'Diriliş Ertuğrul' 2016'da beyaz perdede

'Diriliş Ertuğrul' 2016'da beyaz perdede

TRT'de yayınlanan ve büyük ilgi gören "Diriliş Ertuğrul" dizisinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, dizinin film projesinin Haziran 2016'da beyaz perdede izleyicilerle buluşacağını bildirdi.

TRT'de yayınlanan ve büyük ilgi gören "Diriliş Ertuğrul" dizisinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Haziran ayında Diriliş Ertuğul'un filmini yapmayı planlıyoruz, nasip olursa. Çünkü diziyi 3 sezon yapmayı planlamıştık. 3'üncü sezon sonunda da Diriliş Ertuğrul devam eder mi, etmez mi, tekrar oturup düşüneceğiz. Ancak Diriliş Ertuğrul'un film projesi, haziran ayında hayata geçirilecek" şeklinde konuştu. 

Film Orta Asya'da çekilecek

Sinema filmine ilişkin bilgi veren Bozdağ, "Orta Asya'da çekmeyi düşünüyoruz. Sinema olduğu için daha görkemli bir hale getirmeyi planlıyoruz. Şu ana kadar görülmemiş bir iş yapmayı hedefliyoruz, İnşallah başarırız" dedi. 

Bozdağ, sinema filminde çekim zamanı uzun olduğu için daha rahat hareket edebileceklerini anlatarak, "Şu anda bir haftada 120 dakikayı veriyoruz ama sinema filminde 1-1,5 ayda 120 dakikayı çekeceğimiz için daha büyük bir prodüksiyon, görsel kalite ve daha sağlam bir alt yapıyla izleyiciyle buluşacağız" açıklamasında bulundu.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.