Dilipak: İmana saldırıyorlar, şeytan İmam-Hatiplerde fazla mesai yapıyor

Dilipak: İmana saldırıyorlar, şeytan İmam-Hatiplerde fazla mesai yapıyor

Saldırı sürüyor, hem de dört bir yandan

Risale Haber-Haber Merkezi

Abdurrahman Dilipak, 15 Temmuz'dan farklı saldırılara dikkat çekti. Akit'teki yazısında "15 Temmuz’da köprüden saldırıyorlar. Köprücük kemiğinden saldırıyorlar. Köprücük kemiğinin üzerine oturmuşlar sürekli kulağımıza bir şeyler fısıldıyorlar. İman tahtasına saldırıyorlar" diyen Dilipak, "Saldırı sürüyor, hem de dört bir yandan. Bombalar Meclis’e, Beştepe’ye değil bu defa kalbimize, beynimize karşı.. Uyuşturucu ile geliyorlar.. Kumarla geliyorlar, fuhuşla geliyorlar, hedonizmle geliyorlar, para ile geliyorlar" dedi.

Şehidlerden de söz edemediklerini, bu kez topyekun bir direnişin de olmadığını ifade eden Dilipak, "Düşman görünmez oldu. Şimdi işimiz daha zor. Çocuklarımızı İmam-Hatiplerde topladık. Şeytan şimdi oralarda fazla mesai yapıyor.. “Euzübillahimineşşeytanirraciym” diyorlar ama, çoğunun ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Taşlanmış şeytanın şerrine karşı nasıl mücadele edeceğimizi bilmiyoruz. “Şeytanın Gülen yüzü” sadece Pensilvanya’da değil, her yerde" şeklinde yazdı.

Dilipak, yazısını şöyle sürdürdü:

"15 Temmuz’un yıldönümünde, 15 Temmuz’u anma törenlerini bir mefahire döndürmeden, övgü ve sövgülerle geçiştirmeden onu bir hafıza tazelemesi şeklinde hatırlayıp, aynı direnişin bugün ve yarın nasıl sürdürülmesi gerektiği konusunda sorumluluklarımızı bir gözden geçirmemiz gerek.

İbadetin çok olanı değil, sürekli olanı makbuldür. Değişen zaman, değişen mekân, değişen şartlarda, değişen kişiler bundan sonra bu mücadeleyi nerede, ne zaman ve nasıl verecekler, bunun hazırlığı içinde olmamız gerek.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum