Dilencinin serveti ortaya çıkınca şok oldular

Dilencinin serveti ortaya çıkınca şok oldular

Mısır'da yoksul olarak tanınan yaşlı bir adamın iki apartmanı ve milyonlarca lirası olduğu ortaya çıktı. Gerçeği öğrenen mahalleli büyük bir şok yaşadı.

Adının 'Kamil' olması dışında kimsenin hakkında bir şey bilmediği Mısırlı yaşlı adam uzun yıllardır yaşadığı mahallede yoksul ve yalnız yaşayan biri olarak tanınıyor. Mahalleli, 'Kamil amca' diye çağırdıkları adama sürekli para ve yiyecek yardımı yapıyordu.

MAHALLELİ GERÇEĞİ ÖĞRENİN ŞAŞIRDI

Yıllardır yoksul yaşadığı sanılan Kamil amcanın bankalarda 1,5 milyon liraya yakın parası ve Cize kentinde iki apartmanı olduğu ortaya çıktı. Mahalleli gerçeği öğrenince neye uğradığını şaşırırken yaşlı adamın yakınının olup olmadığı henüz bilinmiyor.

BANKA MEMURLARI DİLENCİ SANDI AMA…

Beni Suveyf'te yaşayan Kamil amcanın mahallesinden Muhsin Abdulkerim adlı kişi, faturaları yatırmak için bölgedeki bankalardan birine gittiğini, orada tesadüfen Kamil amcaya rastladığını söyledi. Genelde mahallede dilenirken gördüğü Kamil amcayı bankada görünce şaşırdığını belirten Abdulkerim, yaşlı adamın banka görevlilerine 'yalnız olduğunu ve ona yardım etmelerini' istediğini, başlarda banka memurlarının kendisinin dilendiğini zannederek aralarında para topladığını ancak görevlilerden birinin 'onun dilenmeye değil para yatırmaya' geldiğini söylemesiyle gerçeğin ortaya çıktığını ifade etti.

1,5 MİLYON TL, İKİ DE APARTMAN

Muhsin, banka çalışanlarının yaşlı adamı sürekli gördüğünü ve dilenci muamelesi yaptığını, son ziyaretinde genç bir banka çalışanının durumu fark etmesiyle şoke eden gerçeğin ortaya çıktığını belirtti. Genç çalışan, Kamil amcanın neredeyse her gün bankaya gelerek hesabına para yatırmaya geldiğini, bugüne kadar biriken miktarın 3,5 milyon Mısır Ceniyesini (1,5 milyon TL) geçtiğini söyledi. Şaşkına uğratan servetin ortaya çıkmasının ardından Kamil amca hakkında hızlı bir araştırma yapıldı ve iki de apartmanının olduğu belirlendi. 

haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.