Dijital Risale-i Nur

Dijital Risale-i Nur

Gelişen teknoloji ile birlikte geleneksel alışkanlıklarımız, zevklerimiz ve ilgi alanlarımız da haliyle değişmeye başladı

Bediüzzaman Said Nursi'nin zamana meydan okuyan ve günümüze kadar yüz binlerce insanın kurtuluşuna vesile olmuş eserleri olan Risale-i Nurlar'ı okumak artık çok kolay. 

Vakit bulamıyorum! Okuma yazmam yok! Gözlerim artık görmüyor! Anlam bütünlüğü kuramıyorum! Dilediğim yerde açıp okuyamıyorum!..vb gibi birçok bahanenin arkasına saklanmaya artık son! denebilecek ..

İster otobüste, ister vapurda, ister trende, yolda, evde… aklınıza gelebilecek heryerde tüm külliyat artık sadece bir tuş
uzağınızda. İstediğiniz her zaman kulağınıza takıp dinleyebileceksiniz.

Alisverisium Sanal Mağazacılık Firmasının dağıtımını yapmakta olduğu CEPNUR adıyla piyasaya çıkan bu güzide eserin içeriğinde 240 saat boyunca İhsan Atasoy'un seslendirmiş olduğu Risale-i Nur Külliyatı ( Tarihçe-i Hayat, Sözler, Mektubat, Lemalar, Şualar, Asa-i Musa, Kastamonu-Emirdağ-Barla Lahikaları, İşaretül İcaz,…) nın tamamı görüntülü olarak (12 GB sıkıştırılmış formatta) bir audio ses cihazının (mp4) icinde yeralıyor. İçeriğinde ayrıca  tam boy  Büyük Cevşen, Tesbihat (Mustafa Demirci’nin seslendirmiş olduğu klip versiyonu) ve Kur’an’ın kalbi Yasin-i Şerif de yeralıyor.

Bayilikler verilmektedir..

Ayrıntlı bilgi www.alisverisium.com  adresinden...