Dijital dünyanın liderleri WWW Zirvesi’nde

Dijital dünyanın liderleri WWW Zirvesi’nde

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen “WWW Zirvesi” dijital dünyanın liderlerini Yıldızlı öğrencilerle buluşturdu.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen “WWW Zirvesi” etkinliği Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 8 oturum olarak gerçekleştirilen etkinlikte digital pazarlama ve sosyal medyanın önemli firmalarından yetkileri girişimcilik ve dijital dünya ile ilgili deneyimlerini anlattı.

ALIŞVERİŞTE DİJİTAL ÇAĞ

Etkinlikte konuşan n11.com Pazarlama Müdürü Ömürden Sezgin, “Marka yapmak reklam yapmak değildir. Aklımızda hep ilkler ve en iyiler kalır” diyerek markanın ne olduğunu tanımladı ve “Markadaki İsmimiz Nasıl Olur?” konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Hopi Ürün Yöneticisi Hüseyin Kıran, kısa süre içinde 1 milyon indirme rakamına ulaştıklarını ve bunun önemli bir başarı olduğunu vurgulayarak, markalaşma süreçleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Müşteri memnuniyeti adına “Özel Kampanyalar” fikrinin öne atıldığını da belirten Kıran, “Ödül-Puan Sistemi”nin detaylarını aktardı.

DİJİTALDE YOL ALMAK

BlaBlaCar Ülke Müdürü Esin İmer platformlarının amacından ve nasıl kullanılacağından bahsetti. BlaBlaCar’la yolcu paylaşımı sayesinde ekonomik bir seyahat geçirilebileceğini ve enerji tasarrufu edildiğini vurgulayan İmer, “Bir kaza veya güvensizlik sonucunda sorumluluk üstlenir misiniz?” sorusu üzerine, “Güven sorunu yaşamadık. Sürücülerimiz sıkı sürüş testlerinden geçiyorlar. Ayrıca talepte bulunulursa tüm dünyada kadınlara özel yolculuk mümkün” dedi.

WEB ile MAĞAZAYI YAKINLAŞTIRMAK

Teknosa E-ticaret Müdürü Ömer Özkan Şakar ise, “Omni-Channel Stratejisi” adlı projelerinden bahsetti. Web ile mağazayı yakınlaştırmalarının asıl stratejileri olduğunu belirten Şakar, “Mağazayı giderek dijitalleştirerek sizin satın alma deneyiminizi iyileştirmek, daha keyifli bir tecrübe yaşamanızı ve doğal olarak en temelinde de Teknosa’yı daha fazla ziyaret etmenizi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.