Dev atletizm kompleksi yükseliyor

Dev atletizm kompleksi yükseliyor

Olimpik atletizm pisti, spor salonları ve sosyal alanları ile Burhan Felek Spor Kompleksi içinde yer alan Ekrem Koçak Atletizm Pisti’nin modernizasyon çalışmaları devam ediyor.

Birçok ünlü atletin yetişmesinde rol oynayan Üsküdar Burhan Felek Spor Kompleksi’ndeki Ekrem Koçak Atletizm Pisti, yakın zamanda tüm spor severlerin yararlanabileceği bir atletizm kompleksi olarak hizmet verecek. Yıllarca atletizme hizmet verdikten sonra 2013 sonunda yenilenmesi için yıkılan Ekrem Koçak Pisti'nin modernizasyonunun 2015-2016 sezonunda bitirileceğini söyleyen İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İstanbul’un çok yönlü, çağdaş bir atletizm kompleksine kavuşacağını ifade etti. Koç, “Atletizm pisti tribün inşaatı, iş programı kapsamında belirtildiği şekilde tarihlere uygun olarak devam etmektedir. Ülke sporunun gelişmesinde antrenör-sporcu ve tesis faktörlerini bütünüyle ele alıyoruz. Bu tesislerde kuracağımız sistem ile birlikte, olimpik sporcu ruhu, bilgi, beceri ve başarısına sahip sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

DEV ATLETİZM KOMPLEKSİ

1995 yılında hizmete açılan ve o yıldan bugüne kadar birçok önemli yarışmalara ev sahipliği yapmanın yanı sıra birçok ünlü atletin yetişmesinde rol oynayan Ekrem Koçak Atletizm Pisti'nin üzerine yapılmakta olan tesis, Anadolu yakasının en görkemli atletizm tesisi olacak. Tesiste vatandaşlar sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal aktivitelere de katılabilecekler. 

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.