Deniz Feneri Derneği, 159 aileyi sevindirdi

Deniz Feneri Derneği, 159 aileyi sevindirdi

Deniz Feneri Derneği Kastamonu Şubesi tarafından toplanan 159 adet yardım kolisi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Deniz Feneri Derneği Kastamonu Şubesi, her biri yaklaşık 28 kilo ağırlığında olan 159 adet yardım kolilerini, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Kolilerin içerisinde temizlik malzemesi, gıda ve giyim ürünleri gibi insanların temel ihtiyacı olan malzemeler konuldu. Deniz Feneri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Halit Bitkin, tüm çalışmaların aşama aşama kayıt altında olduğunu belirterek, “Derneğimiz tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, imkanlar dahilinde yardım etmeye devam ediyoruz. Bugünde gençlerimiz ile birlikte 159 aileye toplam 5 ton civarında bir yardım ürünü dağıtımı yaptık” dedi.

Deniz Feneri Derneği olarak ihtiyaç sahibi ailelere ellerinden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştıklarını söyleyen Bitkin, “Yaklaşık 500 kilo civarında patates var. Onları da ilerleyen günlerde tespit ettiğimiz yardıma ihtiyaç ailelerimize dağıtacağız. Tespit ettiğimiz aileler, onlara verdiğimiz makbuzla gelip buradan yardımlarını alabiliyorlar. Böylelikle herkes yaptığı yardımların doğru ellere ulaşıp, ulaşmadığını öğrenmiş oluyor” diye konuştu.

İhtiyaç sahiplerine ulaştırılması planlanan koliler, gönüllüler tarafından teslim alınarak ailelere teslim edildi. Bu kapsamda, yardım kolilerinin 14 tanesi Tosya ilçesinde, 145 tanesi de Kastamonu’da il merkezinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. ,

IHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.