Dededen toruna 3 Kuşak sabah namazında buluşuyor

Dededen toruna 3 Kuşak sabah namazında buluşuyor

Yenibosna Hazreti Ebubekir Camii cemaati, sabah namazlarından sonra dededen-toruna, babadan-oğula, anneden–kıza olmak üzere kuşakları bir araya getirdi

Yenibosna Hazreti Ebubekir Camii cemaati, sabah namazlarından sonra dededen-toruna, babadan-oğula, anneden–kıza olmak üzere kuşakları bir araya getiren “Kuşaklar Arası Çalışma Projesi”ni başlattı. Hazreti Ebubekir Camii imam- hatibi Abdulhalik Selman; sabah namazının eda edilmesinin ardından başlattıkları “Kuşaklar Arası Çalışma” projesi hakkında bilgi verdi.

Yaptığı açıklamada uygulamayı anlatan Selman, kuşaklar arası çatışmanın aile fertleri arasındaki menfi izlerinden, kuşaklar arası çalışmanın tanımına, faydalarına kadar toplumdaki etkilerini dile getirdi. Selman, “Kuşaklar Arası Çalışma Projesi”nin amacını şöyle ifade etti:; “Amacımız, büyükler ve küçükler arasındaki yaş farkını, çatışma yerine avantaja çeviren, hem dünya hem ahiret karneleri pekiyi olan, vatana, millete, ümmete hayırlı olan, büyüklerine saygılı, küçüklerine sevgi ile yaklaşan, yüz akı olabilecek evlatlar yetiştirmek, günahsız nefeslerimizi camilerle buluşturmak.”

Türkiye

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum