Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlker Başbuğ ordudan Fetö'cüleri değil Nurcuları attı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlker Başbuğ ordudan Fetö'cüleri değil Nurcuları attı

Erdoğan, kendisinin ve bakanlarının Nurcuların ordudan atılmasına imza vermediklerini belirterek, şunları söyledi

RİSALEHABER

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski genelkurmay başkanı İlker Başbuğ'un Fetöcüleri değil Nurcuların Kurdoğlu grubunu askeriyeden ihraç ettiğini söyledi.

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, kendisinin ve bakanlarının Nurcuların ordudan atılmasına imza vermediklerini belirterek, şunları söyledi:

Niye ihraç etmediniz? Ya kimi aldatıyorsunuz?

"Burdan soruyorum malum genelkrumay başkanı (İlker Başbuğ), bir diğeri öldü genelkurmay başkanı (Yaşar Büyükanıt) bunlar bildiri hazırladı. Şimdi Soruyorum: Her ikisinin de genelkurmay başkanlığı döneminde çıksınlar şunu söylesinler. Biz şu kadar Fetö'cü subayı ordudan ihraç ettik. Bu görev kimin? Benim görevim değil. Sizin görevinizdi. Niye ihraç etmediniz? Ya kimi aldatıyorsunuz?

Fetö'cü değil Nurcuların içerisinden Kurdoğlu takımı

Askeri Şura'da önümüze imza için getiriyorlardı. Her şey hazırlanır. Önümüze geldikten sonra da imzalar atılır. Ve bunların içinde çoğu zaman Fetö'cü değil, bu Nurcuların içerisinden Kurdoğlu takımı vardır. Onlardan da bunların ihraç ettikleri olmuştur. Biz onlara bile imza atmadık. Ben de atmadım milli savunma bakanlarım da atmadı. Onlar atıyordu. Peki Fetö'cülere niye atmadınız. Onları niye ihraç etmediniz? Bana bunun cevabını verin. Bunu söyleyin. Çıkıp sağda solda "ben başbakana şunu söyledim" diyorsun. Yalan söylüyorsun yalan!

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
5 Yorum