Cübbeli Ahmet Hoca dua bekliyor

Cübbeli Ahmet Hoca dua bekliyor

Daha önce kalbinden Bypass ameliyatı olan ve stent takılan Ünlü'nün sosyal medya hesabından açıklama yapıldı

Risale Haber-Haber Merkezi

Uzun zamandır şeker hastalığı bulunan Cübbeli Ahmet Hoca ismi ile bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, şeker ve böbrek yetmezliği nedeniyle sıkça hastaneye yatıyor. Kalp rahatsızlığı da bulunan Cübbeli'nin yakın zamanda anjiyo olmak için bir kez daha hastaneye yatacağı öğrenildi.

Cübbeli Ahmet Hoca sevenlerinden dua bekliyor

Daha önce kalbinden Bypass ameliyatı olan ve stent takılan Ünllü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Cübbeli Ahmet Hoca Efendi 35 senedir birinci tip şeker hastasıdır. Bunun neticesinde 2006 yılında Bypass olmuş 2008 yılında da Stent takılmıştır. Diğer şah damarlarında da Stent mevcuttur. Mûtad olarak yaptırdığı takipler sırasında efor testi yapılırken yine kalbinin bazı bölgelerine kanın az gitmesi gibi tespitler yapılınca doktorlar Anjiyo olmasına karar vermişlerdir. Lakin şeker hastalığı dolayısıyla böbrekleri de çok iyi olmadığından böbrekleri Anjiyoya hazırlamak için Anjiyo yarına tehir edilmiştir. Sizlerden duâ beklemektedir. İnşâallâh durumunda tehlikeli bir şey görünmemektedir. Lakin hiçbir zaman sizin duânızdan müstağnî değildir. Siz sevenlerinden dinimize, ehli sünnete ve sizlere daha nice yıllar sıhhatle hizmet edebilmesi için duâ beklemektedir."

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
8 Yorum