Çöp toplayan Afgan kadından, aç gözlülere ders olacak insanlık dersi

Çöp toplayan Afgan kadından, aç gözlülere ders olacak insanlık dersi

Osmangazi ilçesinde 4 yaşındaki oğlu ile beraber çöplerden karton toplayan Afgan uyruklu kadın, çöp kutusunda bir çanta buldu

Bursa'da çocuğuyla birlikte karton toplayan Afgan kadın, çöpte bulduğu bir çanta dolusu altını polise teslim etti. Polisin yaptığı incelemede altınların sahte olduğu belirlenirken, gerçeği bilmeyen Afgan kadının davranışı ise takdir topladı.

Osmangazi ilçesinde 4 yaşındaki oğlu ile beraber çöplerden karton toplayan Afgan uyruklu kadın, çöp kutusunda bir çanta buldu.

Çantanın içerisini açan kadın, yüklü miktarda altın ve bilezikle karşılaşınca durumu polise bildirdi. Bölgeye gelen polis ekipleri altınları teslim alırken, çöp kutusu civarındaki insanları dinleyerek çevrede araştırma yaptı.

ALTINLAR SAHTE ÇIKTI

Çantayı kimin çöpe attığını belirleyen polis ekipleri, altınların sahibini bulunca gerçek ortaya çıktı. Çantanın sahibi, altınların imitasyon olduğunu, bu sebeple çöpe attığını söyledi. Yapılan incelemede ise altınların sahte olduğu kesinleşti. Ancak Afgan uyruklu karton toplayan kadının bu hareketi takdirle karşılandı

iha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum