Çelikhan’dan barış sürecine destek

Çelikhan’dan barış sürecine destek

Memur Sen Çelikhan Temsilcisi Abdurrahman Üzümcü ”Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte baldıran zehiri içmeye hazırız” dedi.

Risale Haber - Haber Merkezi

Mustafa Aloğlu’nun haberi: Barış ve çözüm sürecinin başladığını kaydeden Memur Sen İlçe Temsilcisi Abdurrahman Üzümcü, Sürece her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Akil insanlar arasında genel başkanlarının da olmasının gurur verici olduğunu dile getiren Üzümcü açıklamasında şunları kaydetti:

‘’30 yıldır analar ağlıyor. 30 yıldır kardeş kardeşinin kanını akıtıyor. Yıllardır baskı ve inkar politikası ile yürütülmeye çalışılan bu politikanın boş olduğunu sayın başbakanımız görmüştür. Aslında sayın başbakanımız iktidara geldiği günden beri bunun böyle olduğunu biliyordu. Ancak Türkiye’de iktidar partileri muktedir olamıyordu.12 Eylül referandumu ile birlikte İktidar partisi muktedir olmuş ve Türkiye’nin demokratikleşmesi süreci başlamıştır. Türkiye’nin normalleştiği bu süreçte Sayın başbakanımızın başlatmış olduğu çözüm sürecini destekliyoruz. Sivil toplum kuruluşları olarak bu sürecin her aşamasında olacağız. Sayın başbakanımızın bu süreci başarılı bir şekilde yürütmesi için gerekirse ‘ser’imizi vermeye hazırız.’’ dedi.