Çare Derneği'nden Dünyanın Dört Bir Yanına: Paylaş, Bayram Olsun!

Çare Derneği'nden Dünyanın Dört Bir Yanına: Paylaş, Bayram Olsun!

Etiyopya'dan Filipinler'e, Kamerun'dan Pakistan'a, Afganistan'dan Yemen'e, Türkiye'nin de içinde bulunduğu 12 ülkede düzenlenecek olan Kurban Organizasyonu

14 yıldır mazlum ve mahzun coğrafyalardaki kardeşlerimize yardım elini uzatan Çare Derneği, 2023 Kurban Organizasyonu için hazırlıklarını tamamladı. Çare Derneği, kurban bağışlarınızı dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak, sofralarına et, gözlerine tebessüm ve kalplerine umut olmayı hedefliyor!

"Paylaş, Bayram Olsun!" sloganıyla bu yıl düzenlenecek olan organizasyonda, 14 yıllık güvenilir ve şeffaf hizmet geçmişimizle siz değerli bağışçılarımızın güvenini taçlandırıyoruz. Bu bağlamda, kesim sürecinde çekilecek olan videolarla, bağışçılarımızın gönül rahatlığıyla kurbanlarını emanet edebilmelerini sağlıyoruz.

Kurbanların İslami usullere göre kesilmesi ve dağıtılmasını sağlayarak, ibadetlerimizi en doğru şekilde yerine getirmeyi taahhüt ediyoruz. Yalnızca vacip kurbanların değil, yıl içerisinde de binlerce adak, akika ve şükür kurbanlarınızın kesimini yaparak, siz değerli bağışçılarımıza hizmet verme tecrübesine sahibiz.

Etiyopya'dan Filipinler'e, Kamerun'dan Pakistan'a, Afganistan'dan Yemen'e, Türkiye'nin de içinde bulunduğu 12 ülkede düzenlenecek olan Kurban Organizasyonu'nda, halkın sevgi ve merhametinin mazlum coğrafyalara ulaştığı bir bayram özlemiyle çalışıyoruz. Bu yıl düzenleyeceğimiz kurban organizasyonunda yaklaşık 2 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyoruz.

Yoksulluk ve çaresizlikle boğuşan coğrafyalarda, bir bayram sevinci de kıyafet dağıtımıyla yaşanacak. Çare Derneği, bu bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine ve yetimlere bayramlık kıyafet dağıtımı da yaparak, bayram sevincini doyasıya yaşatmayı hedefliyoruz.

Çare Derneği olarak, kurban bağışlarınızı, zaman ve mekan sınırlaması olmaksızın kolay ve hızlı bir şekilde alarak, dünya üzerindeki milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaştırmayı hedefliyoruz.

Unutmayın ki, paylaştıkça çoğalır umutlar, paylaştıkça çoğalır sevgiler, paylaştıkça çoğalır insanlık. Ve biz, bu bayramda da sizinle birlikte olmaktan, dünya üzerindeki ihtiyaç sahiplerine çare olmaktan gurur duyuyoruz.

Paylaş, Bayram Olsun!

Kurbanlarınızı Nasıl Bağışlayabilirsiniz?

Hayırseverler, bağışlarını "www.care.org.tr" internet sitesi üzerinden online bağış yaparak ya da yine web sitesindeki hesap numaralarına "EFT/havale" yoluyla gönderebilirsiniz. Ayrıca, "0212 471 08 08" numaralı telefondan, Çare Derneği Genel Merkezi’nden detaylı bilgi alabilirsiniz.

care1.jpgcare2.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.