Bursa'da Kutlu Doğum geniş kapsamlı kutlanacak

Bursa'da Kutlu Doğum geniş kapsamlı kutlanacak

Türkiye Kutlu Doğum'a hazır

Hüseyin Hiçdurmaz'ın haberi:

Risale Haber-Bursa Müftüsü  tertiplediği Basın toplantısında Kutlu Doğum Haftası programı, konferans, panel, Pilav dağıtımı, kan bağışı gibi değişik faaliyetlerle 14-20 Nisan tarihleri arasında icra edilecek dedi 

Gündüz, sadece camilere münhasır programlarla değil, değişik salon ve mekanlarda, Kitap ve Kültür etkinliği konferans, panel, ziyaretler, kitap dağıtımı, mevlid-i şerifler, kan bağışları ile kutlamalara renk katacaklarını söyledi.

Bursa Müftüsü Yaptığı basın toplantısında, önümüzdeki gün  Çarşamba  günü başlayacak programlar 14 Nisan Çarşamba  günü 10:30'da Şehreküstü Meydanı Kitap  ve Kültür Etkinliği 14 Nisan Çarşamba günü saat 20.30 da Tayyare Kültür Merkezi “Kur’an  ve Hz. Peygamber” 16 Nisan Cuma günü saat : 14.30  Ulucami Orhan Parkı Pilav 16 Nisan Cuma günü saat : 20.00  ulucamii  “Ünlü  hafızlardan Kursan Ziyafeti   19 Nisan Pazartesi günü saat : 13.00 da Şükraniye Cami salonu  Panel Kur’an ve Hz. Peygamber” 20 Nisan Salı günü saat 14.00 Ördekli  Kültür Merkezi “ Kursan ve Hz. Peygamber “ konulu bir konferans.