Bursa'da "Bediüzzaman Haftası" Başlıyor

Bursa'da "Bediüzzaman Haftası" Başlıyor

Bursa'da Bediüzzaman Haftası pek çok organizasyona şahit olacak.

Bursa Yeni Asya Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen “Bediüzzaman Haftası”, 11-20 Mart tarihleri arasında Bursa’da yapılacak.

Bursa Yeni Asya Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dr. Orhan Kaşlıoğlu, ahlaklı, inançlı ve vatanperver insanlar yeşitirme gayreti ile çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Kültür faaliyetleri kapsamında “Bediüzzaman Haftası” etkinliklerini bu sene 11-20 Mart tarihleri arasında gerçekleştireceklerini belirten Kaşlıoğlu, “Bediüzzaman Haftası Etkinlikleri bu sene beş konferans, bir panel ve bir mevlid programıyla yapılacaktır. Bu programlar çerçevesinde büyük İslam alimi ve mütefekkiri Bediüzzaman Said Nursi’nin ağırlıklı olarak ‘İnsanlığın saadet anahtarı Doğru İslamiyet’ konusundaki fikir ve görüşleri, yapılacak faaliyetlerin ana temasını teşkil edecektir.” dedi.

Kaşlıoğlu, etkinlikler kapsamında İznik, Gemlik, İnegöl, Orhangazi ve Mustafakemalpaşa ilçeleri ile Merinos’ta konferanslar düzenleneceğini, 20 Mart Pazar günü ise Ulucami’de Mevlid-i Şerif okutulacağını ifade etti.

Haberler.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.