BUDO İstanbul-Avşa seferleri başlıyor

BUDO İstanbul-Avşa seferleri başlıyor

BUDO İstanbul-Avşa seferlerinin pazar günü başlayacağı bildirildi.

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) İstanbul-Avşa seferlerinin pazar günü başlayacağı bildirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, daha önce Bursa-Erdek-Marmara Adası ve Avşa seferlerini gerçekleştiren BUDO, İstanbul-Avşa seferlerini de 2 Ağustos Pazar günü başlatacak.

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ (BURULAŞ) Genel Müdürü Levent Fidansoy, Bursa'nın ulaşım alanındaki markası BURULAŞ'ın kalite ve güvencesiyle her geçen gün yeniliklere bir yenisinin daha eklendiğini belirtti.

BUDO'nun gerek şehirler arası ulaşımda gerekse turizm anlamında bölgeye önemli katkı sağladığını ifade eden Fidansoy, şunları kaydetti:

"BUDO, sefere başladığı ilk günden itibaren Bursa ve İstanbul arasında karayoluna önemli bir alternatif olmayı başardı. Bununla birlikte düzenlediğimiz dönemsel rotasyonlarla farklı kitlelere de ulaşmayı amaçladık ve BUDO ile turizm anlamında da katkı koymayı hedefledik. Bu ve bundan önceki faaliyetlerimize baktığımda hedeflerimize ulaşmış olduğumuzu görüyor ve hem kendi hem de tüm BURULAŞ ve BUDO ailesi adına gurur duyuyorum."

Seferler, gidiş-geliş olmak üzere haftada 4 kez gerçekleştirilecek. İstanbul-Avşa hattında sefer saatleri, "Her cuma 14.15 Avşa-Kabataş, her pazar 17.00 Avşa-Kabataş, her cuma 18.30 Kabataş-Avşa ve her pazar 21.00 Kabataş-Avşa" olarak belirlendi.

(AA)

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.