Blackberry Yeniden mi Moda Olacak?

Blackberry Yeniden mi Moda Olacak?

Geliştirdiği kendine has teknolojisiyle akıllı telefon pazarında sağlam bir yer edinen Blackberry efsanesi geri mi dönecek?

Blackberry’nin CEO’su John Chen tarafından bir röportajda yapılan açıklama, akıllı telefon pazarını hareketlendirdi. Chen, Blackberry’nin eski günlerine tekrar geri döneceğini ve mobil pazardan büyük kazançlar sağlayacağını vurguladı.

Zor günler geride kalıyor

Kötü günler geçiren ve batma riskiyle karşı karşıya kalan Blackberry, eski güzel günlerine geri dönüyor. Farklı bir stratejiyle zor günleri geride bırakan Blackberry’nin CEO’su John Chen, verdiği bir röportajda iddialı sözler söyledi. Business Insider'a konuşan CEO Chen, telefonlarının piyasadaki en güvenilir, en güvenliğe önem veren marka olduklarının altını çizerek hükümetlerin ve devlet başkanlarının ve hatta ABD askeri güçlerinin kendi ürünlerini tercih ettiğini hatırlattı.
 

Yeni bir strateji geliştirdi

Bir de müjde vermeyi ihmal etmeyen Chen, “Önümüzdeki süreçte üstün güvenlikli telefonlarla pazara hükmetmeye devam edeceğiz. Kullanıcıya hitap eden, çok daha farklı modellerle de kendimizi öne çıkartacağız” diye konuştu. Chen, böylece BlackBerry için yeni bir strateji geliştirdiklerinin de sinyalini vermiş oldu.

SDN

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.