Bir milyon hatim kampanyası başlatıldı

Bir milyon hatim kampanyası başlatıldı

Coronavirus salgını nedeniyle evinde kalan vatandaşa, “Evde kal Kur’an’la kal” çağrısında bulunuldu.

Coronavirus salgını ile mücadele eden Türkiye, zor günler geçiriyor. Hükümet tarafından yapılan “evde kal” çağrılarının ardından milyonlarca insan evine kapandı. Yaşanan bu zor günlerde Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi öncülüğünde bir milyon hatim kampanyası başlatıldı.

Kampanya doğrultusunda Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk de  “Evde Kal Kur’an’la Kal” çağrısında bulunarak “Bir Milyon Hatim” kampanyasını başlattıklarını bildirdi. 

Öztürk, hatim kampanyasıyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bir milyon hatim kampanyasındaki niyetimiz ülkemiz başta olmak üzere bütün İslam coğrafyasıyla birlikte tüm insanlığın bu virüsten kurtulmasıdır. Yetkililerin uyardıkları konularda elbette maddi tedbirlerimizi almak zorundayız. Ancak bunun yanında manevi tedbirlerimizi de almak inancımızın gereğidir. Kur’an, gönüllerimize bir ferahlık, bir şifa ve rahmet vesilesidir. Bu vesileyle bütün kardeşlerimizi bir cüz veya hatim alarak bu çalışmaya destek olmaya ve bu çalışmadan istifade etmeye davet ediyorum. Bereketli olsun.  Vatandaşlarımız, ‘Bir Milyon Hatim’ kampanyamıza agdhatim.com internet adresinden katılım sağlayabilir.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.