Bingöl'den Suriyeliler için yardım TIR'ı

Bingöl'den Suriyeliler için yardım TIR'ı

Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneğince (Bingöl İHH) hazırlanan yardım TIR'ı Suriye'deki mağdur durumdaki insanlara ulaştırılmak üzere İHH İnsani Yardım Vakfı Kilis Ofisi'ne doğru yola çıktı.

Bingöl İnsani Yardım Derneği Başkanı Muhittin Gili, Bingöl'den daha önce 21 TIR yardımın Suriyelilere gönderildiğini belirterek, yardım toplamaya devam edeceklerini söyledi.

Kış ayı yardım kampanyası kapsamında çalışmalar yaptıklarını belirten Gili, "Suriyeli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere İHH İnsani Yardım Vakfı Kilis Ofisi'ne yardım TIR'ımızı gönderdik. Toplamda bu göndereceğimiz yardım TIR'ı ile birlikte 22 oldu. TIR'ımızı göndermiş olduk. Bu katkıyı sunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yardımlarımıza devam edeceğiz inşallah. Allah yardım eden herkesten razı olsun." dedi.

Gönderilen yardım TIR'ında giyim, battaniye, çocuk giyimi, su ve yardım kumanyasının mevcut olduğunu ifade eden Gilli, "Yardım konusunda bizlere katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Kim ne yardımda bulunmuşsa Rabbim ecirlerini kat kat versin." şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.