Bilişimcilere aylık 1000 dolar burs ve staj imkanı

Bilişimcilere aylık 1000 dolar burs ve staj imkanı

TURKEN Vakfı ile bilişim alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden COMODO, Türkiye’nin en yetenekli ve gelecek vadeden öğrencilerine burs imkanı sağlıyor.

Öğrenciye 1000 dolar burs! Eğitim alanında faaliyetlerde bulunan TURKEN Vakfı ile bilişim alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden COMODO, Türkiye'nin en yetenekli ve gelecek vadeden öğrencilerine 'Prestij Burs Programı' kapsamında burs ve staj imkanı sağlıyor.

TURKEN – COMODO Prestij Burs Programı, genç yeteneklerin vizyon kazanmalarına ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra eğitimleri ile ilgili harcamalarına da 3 yıla kadar aylık 1000$ burs ile destek sağlayacak. Ayrıntıları ilgili internet sitesinde de bulunan Program 3. ve 4. sınıf lisans öğrencileri, yeni mezunlar, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine hitap etmektedir. Program aynı zamanda bursa hak kazanan öğrencilere bilişim alanında Amerika'da ve dünyanın farklı ülkelerinde sıradışı bir staj imkanı da sağlayacaktır. 

Başvuran adaylara Mental İnsan Kaynakları tarafından da kariyer fırsatları ve iş/staj teklifleri sunulması planlanan programın başvuruları online olarak www.bilisimbursu.com adresinden 30 Ocak'a kadar yapılabilecek.

Takvim

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.