Beşiktaşlı futbolcu N'Koudou: Türkiye'de daha rahat namaz kılıyorum

Beşiktaşlı futbolcu N'Koudou: Türkiye'de daha rahat namaz kılıyorum

Beşiktaşlı futbolcu Georges-Kevin N'Koudou, bir Müslüman olarak İngiltere ve Fransa'ya göre Türkiye'de daha rahat ibadet edebildiğini söyledi

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan kadrosuna kattığı 24 yaşındaki kanat oyuncusu Georges-Kevin N'Koudo, kulübün YouTube kanalına röportaj verdi.

Bu, insanı ister istemez iç huzur anlamında daha rahat hissettiriyor

İstanbul'u çok sevdiğini belirten N'Koudou, "İstanbul'da dışarı çok çıkmıyorum. Vaktimin çoğunu evde geçiriyorum. Bir kere İslam Sanatları Müzesi'ne gittim. İslam tarihini anlatan eserler vardı. Orası çok hoşuma gitti. İngiltere'de ve Fransa'da ibadet yapmakla ilgili bir sorun yaşamıyorum ama Türkiye'de şöyle bir farklılık var. Ülke müslüman olunca daha rahat ve açık oluyorsunuz. Yolunun üzerinde bir camiye gidebiliyorsun. Daha fazla seçeneğin oluyor. Bu, insanı ister istemez iç huzur anlamında daha rahat hissettiriyor. Bu bakımdan İngiltere ve Fransa'ya göre daha rahatım." ifadelerini kullandı.

Her zaman Allah'a şükrediyorum

Sahip olduğu imkanlardan dolayı her zaman Allah'a şükrettiğini vurgulayan Fransız oyuncu, "Annem de benim gibi güler yüzlü ve pozitiftir. Annem, bana sahip olduğum şeyler için şükretmeyi, daima gülümsemeyi ve yaşadığım günün keyfini çıkarmayı öğretti. Her zaman şükretmeye çalışıyorum. Bizim sahip olduğumuz imkanların büyük bir kısmını elde edemeyen çok insan var. İmkanlarımızın kıymetini bilip, şükretmek lazım." şeklinde görüş belirtti.

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.