Beşiktaş Şampiyonluk kutlaması yapıyor- Beşiktaş Şampiyonluk kutlamaları hangi kanalda?

Beşiktaş Şampiyonluk kutlaması yapıyor- Beşiktaş Şampiyonluk kutlamaları hangi kanalda?

Vodofone Arena BJK kutlaması bjk tv canlı izle linki haberimizde.

Beşiktaş şampiyonluk kutlaması bu akşam gerçekleşecek. Geçtiğimiz pazar günü yapılan maç sonrasında, Spor Toto Süper Lig'de sezonun şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, 19 Mayıs Perşembe günü yapılacak özel törenle bu başarısını taraftarı önünde kutlayacak. Peki, Beşiktaş Şampiyonluk kutlaması ne zaman, saat kaçta yapılacak? Soruları yanıt buluyor. Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 2015-2016 sezonu şampiyonu siyah-beyazlı takım, Vodafone Arena'da düzenlenecek kutlamada kupasını da alacak. Beşiktaş şampiyonluk kutlama programı önceden planlandı. Bu programa göre, Pop müziğin sevilen isimleri; Gökhan Tepe, Feridun Düzağaç, Emre Kaya, Simge, Ali Altay, şampiyonluk kutlamasında sahne alacaklar. Siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'in eşi Jelena Tosic ve Birol Can'ın konserleri sonrası da ise, vodofone arenada saat 21.00 gibi sahanın içinde ses, ışık, video şovu gerçekleştirilecek. Beşiktaş Şampiyonluk Kutlaması nereden izlenecek? BJK Şampiyonluk kutlamasını taraftarlar BJK TV canlı olarak izleyebilecekler.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI BJK TV'DEN CANLI YAYIMLANACAK

Beşiktaş takımının çok istediği şampiyonluğu ligin bitimine bir hafta kala garantilemesinin hemen ardından Vodafone Arena’da Osmanlıspor’u 3-1’lik skorla mağlup eden Beşiktaş şampiyon oldu. Beşiktaşın şampiyonluğu ilebüyük mutluluk yaşayan taraftalar sokağa döküldü. Şampiyonluk kutlamalarının ilkini yapan taraftarları şimdi de 19 Mayıs tarihinde Vodafone Arena’da yapılacak olan büyük kutlama bekliyor. kutlamalar bekliyor. Kutlamaların BJK TV’den naklen yayınlanması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU

 

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları için geri sayım başladı. Beşiktaş Spor Klübünün yeni stadı Vodofone Arena da yapılcak şampiyonluk kutlaması programı taraftarlarına renki saaatler yaşatacak. Büyük bir şölenle kutlanacak şampiyonluğun biletleri de geçtiğimiz günlerde satışa sunudu.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYOLUK KUPASI KUTLAMA PROGRAMI ŞÖYLE

Beşiktaş Şmpiyonluk kutlamaları, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden öğleden sonra yola çıkacak futbolcular ve teknik heyet, Anadolu yakasından tekne ile İstanbul Boğaz'ını geçecek. Kandilli-Vaniköy civarında tekne sahibi taraftarlar da saat 16.00'da Beşiktaş'a kadar takıma eşlik edebilecek.

Beşiktaş'ta tekneden inerek üstü açık otobüse geçecek siyah-beyazlı takım, buradan Vodafone Arena'ya hareket edecek. Takımın saat 19.00 gibi stada ulaşmasının ardından şampiyonluk şöleni başlayacak.

Kutlamayı izlemek için;

http://www.bjk.com.tr/tr/bjktv

 

Ajanshaber

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.