'Beşiktaş maçında kendi oyunumuzdan vazgeçmeyeceğiz'

'Beşiktaş maçında kendi oyunumuzdan vazgeçmeyeceğiz'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 30 Ekim Cuma günü deplasmanda Beşiktaş'la oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Kasımpaşa'nın Kemerburgaz Tesisleri'ndeki antrenmanından önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay, ligde her maçın zor olduğunu belirterek, "Beşiktaş çok iyi bir hava yakaladı. Onlara karşı kapanırsak istediğimizi alamayabiliriz. Bu yüzden her maçta nasıl oynuyorsak öyle oynayacağız" dedi.

Çalımbay, Beşiktaş'ın maçın kaderini değiştirebilecek oyunculara sahip olduğunu vurgulayarak, "Onlara karşı önlem alacağız ama kendi oyunumuzdan da vazgeçmeyeceğiz. Puan ya da puanlar kazanmak için mücadele etmeli ve oyundan kopmamalıyız. Beşiktaş karşısında galibiyet için oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşalı futbolcu Titi ise maça iyi hazırlandıklarını ve puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak istediklerini kaydetti. 

Beşiktaş deplasmanından iyi futbol oynayarak puan ya da puanlar almak istediklerini aktaran Titi, "En önemlisi maçı kazanmak. Beşiktaş'ı gayet iyi tanıyoruz ve oldukça iyi bir takım olduğunu biliyoruz. İyi bir futbol oynayarak oradan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.