Benzema: Gol atınca Fransız, atamayınca Arap diyorlar

Benzema: Gol atınca Fransız, atamayınca Arap diyorlar

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Fransız yıldız Karim Benzema'nın, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan gelen 2022 FIFA Dünya Kupası finaline birlikte gitme davetini reddettiği iddia edildi

ABD basınından ESPN'in kendi kaynaklarına dayandırdığı habere göre, finalde bugün Arjantin ile karşılaşacak Fransa'da "uçak krizi" yaşandı.

Turnuva başından bu yana sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ve Fransa'da bulunan Benzama'ya, final maçı öncesi Macron'dan başkanlık uçağıyla Katar'ın başkenti Doha'ya gitme teklifi geldi.

34 yaşındaki Benzema ise eski milli oyuncular Laurent Blanc, Zinedine Zidane ve Michel Platini gibi bu teklifi kabul etmedi.

Fransız basınına göre de Cezayir asıllı Müslüman futbolcu Benzema, Macron tarafından bizzat davet edilmesine rağmen daveti geri çevirdi.

2022'de yılın futbolcusuna verilen "Altın Top" (Ballon d'Or) ödülünü Real Madrid oyuncusu Kerim Benzema kazanmıştı.

Fransa'da yaşantısı ve futboluyla zaman zaman tartışma konusu olan Benzema, geçmiş yıllarda "Gol attığım zaman Fransız diyorlar, atamadığım zaman Arap diyorlar" diyerek hakkındaki eleştirilere cevap vermişti.

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.