Bediüzzaman'ın tokadı ve Ayasofya'da namaz

Bediüzzaman'ın tokadı ve Ayasofya'da namaz

Bulut, Said Nursi'nin ‘Ben tokadımı Antranik ile birlikte Enver Paşa’ya vurmam’ sözünü hatırlattı ve müjdeler verdi

Risale Haber-Haber Merkezi

Yazar Mehmet Ali Bulut, Bediüzzaman Said Nursi'nin ‘Ben tokadımı Antranik ile birlikte Enver Paşa’ya vurmam’ sözünü hatırlattı ve gelecekle ilgili müjdeler verdi.

Son günlerde artan terör olaylarını yorumlayan Bulut, Haber 7 'deki yazısında "Elbette bu cinayetleri, bu vahşetleri işleyen biri var. Elbette gözünü kan bürümüş  caniler var. Ama inanın, bunlar dün, derin devlet diye kendilerini millete yutturmuş cuntacı Ergenekoncuların tetikçisi idiler bu gün de İsrail’in, Amerika’nın şunun bunun tetikçileri. Onlar bu topraklara ait değiller. Kürt de değiller. Kürtler, İslam’ın en sadık ve en samimi unsurlarıdırlar" dedi.

Ergenekon, PKK çeteleri, yargı oyunları, batının tuzakları, deccalın askerliğine soyunmuş İsrail ve Amerika’nın tezgâhlarına rağmen, bu millete diz çöktüremeyeceklerini vurgulayan Bulut, "Bu asır mucizeler asrıdır. Bir yıl ölümden sonra meydanda dirilenler var. Bu rejim ve onu kollayanlar da dâhil, milleti istikbale uçmaktan alıkoyan tüm maniler bir bir düşecek!" şeklinde yazdı. 

"Hükümeti sevmemek başkadır, İsrail uşaklığı yapmak başkadır" diyen Bulut, "Hangi Müslüman, Netanyahu ile birlikte tokadını Erdoğan’a vurur ki?" ifadelerinden sonra sözü Bediüzzaman'a getirdi.

Bulut, yazısını şöyle tamamladı: "Bediuzzaman ‘Ben tokadımı Antranik ile birlikte Enver Paşa’ya vurmam’ derken bu milletin dışarıya yönelik refleksini de ortaya koyuyordu. Bunlar güzel gelişmeler. Kimin onların safında olduğunu görüyoruz. Siz yeter ki sıkı durun. Onların tacı tahtı yerle bir olacak. Hem de yakındır. Allah’ın ayetlerini gözlerinizle göreceksiniz inşallah! İşte size haber veriyorum; çok uzun olmayan bir gelecekte, İslam ülkelerini, aynı babanın oğullarına ait bahçeler gibi şad ve azad bulacaksınız. Ayasofya’da yeniden secdelere varacaksınız. Vaat vardır ve Allah’ın muradı geri çevrilemez! O gün geldiğinde, göreceksiniz ki Rumeli bostanları, Asya tarlaları, Anadolu Bağları, Kafkas mezraları yeniden İslamın çiçekleriyle neşv u nema bulmuşlar."