Bediüzzaman'ın talebelerinden Görmez'e destek mesajı

Bediüzzaman'ın talebelerinden Görmez'e destek mesajı

Biz Mehmet Görmez’den memnunuz. Nur Cemaati Mehmet Görmez’i takdir ve tebrik ediyor

Risale Haber-Haber Merkezi

Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebelerinden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’e destek mesajı geldi. Akit’e konuşan Said Özdemir ağabey “Nur Cemaati Mehmet Görmez’i takdir ve tebrik ediyor” derken Mehmet Fırıncı ağabey ise, “Mehmet Görmez hakikaten bu memleketin her şeyine birden maddi manevi kuvvet vermek için çırpınan bir din adamımız. Benim onu taltif etmeye hakikaten kelam olarak takatim yok.” ifadelerinde bulundu.

SAİD ÖZDEMİR: NUR CEMAATİ GÖRMEZ’İ TAKDİR EDİYOR

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in İslamiyet adına çok güzel çalışmalarda bulunduğunu belirten Said Nursi Hazretlerinin talebelerinden Said Özdemir, “Biz Mehmet Görmez’den memnunuz. Nur Cemaati Mehmet Görmez’i takdir ve tebrik ediyor. Bediüzzaman Hazretlerinin vasiyetini yerine getirerek Risalelerin orjinaline uygun basımı noktasındaki çalışmalarını da çok olumlu görüyoruz. Allah yardımcısı olsun. Çok güzel çalışmalar yapıyor. Hakikatleri söylüyor.” şeklinde konuştu.

MEHMET FIRINCI: BENİM ONU TALTİF ETMEYE KELAM OLARAK TAKATİM YOK

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e karşı kara propangada yapanlara yönelik “O yanlışlığı yapanların  da biran evvel bu yanlışlıktan vazgeçmelerini tavsiye ederim.” diyen Bediüzzaman’ın hayattaki son talebelerinden biri olan Mehmet Fırıncı, “Mehmet Görmez hakikaten bu memleketin her şeyine birden maddi manevi kuvvet vermek için çırpınan bir din adamımız. Benim onu taltif etmeye hakikaten kelam olarak takatim yok. Kendisinden Allah razı olsun. Güzel ülkemiz için, dini mübini İslam için, insanlarımızın hem dini hem uhrevi saadetini temin etme hususunda çırpınan bir insan. İnsanız hatadan ali olmayız ama öyle bir hatası da katiyen zuhur etmedi. Onun için bütün duygularımızla ona teşekkür ederiz" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
18 Yorum