Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu ağabey için taziye mesajları

Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu ağabey için taziye mesajları

Hüsnü ağabey için yayınlanan taziye mesajları

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, vefat eden Hüsnü Bayramoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Erbaş, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. İnançlı ve ahlaklı nesillerin yetişmesinde ömrünü vakfeden Hüsnü Bayramoğlu beyefendinin vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de Bayramoğlu'nun vefatı dolayısıyla Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Hüsnü Bayramoğlu, mübarek bir mevsimde Rahman'a vasıl oldu. Cenab-ı Allah mağfiret eylesin, yakınlarına sabır versin. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hüsnü Bayramoğlu ağabey de bu mübarek günde can emanetini Rabbi'ne teslim edenlerden oldu. Cenab-ı Allah, ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylesin. Mekanı cennet, makamı ali olsun inşallah. Başımız sağ olsun." paylaşımını yaptı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da Twitter'dan paylaştığı mesajla başsağlığı diledi. Yıldırım, mesajında, "Bediüzzaman'ın talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu vefat etti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadesine yer verdi.

İhsan Şenocak:

Ya Rabbi! İman davamızın büyük mücahidi Bedîu'z-zamân hazretlerinin hayatta kalan son talebesi Hüsnü Bayramoğlu ağabeyin ardında "Hoş Sadâlar" bırakıp huzuruna vardığına şahidiz. Şehadetimizi kabul buyur.

Mehmet Görmez:

انا لله وانا اليه راجعون
İlim ve davet insanı Hüsnü Bayramoğlu’nun Dâr-ı Bekaya irtihalini büyük bir teessür ile öğrendim. Rabbim, engin rahmetiyle muamele eylesin. Makamı âli, mekânı cennet olsun.

Cübbeli Ahmet Hoca:

Üstâd Bedîuzzamân Hazretleri'nin "Mutlak vekîlim" dediği ve isimlerini risâlelerde zikrettiği dört kişiden sonuncusu olan Hüsnü Bayramoğlu ağabeyimiz Hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Allâh-u Teâlâ, kendisine ğarka-i ğarîk rahmetler eylesin, yüksek dereceler ihsân eylesin, kabrini nûr eylesin, defterini kapanmayan dostlarının amel defterlerine ilhâk eylesin, Üstâd Bedîuzzamân Hazretleri'ne ve sâir vekillerine ilhâk eylesin.

Bütün Müslümanların ve özellikle Risâle-i Nûr câmiasının başı sağolsun.

Muhammed Emin Yıldırım: 

Hüzün üzerine hüzün...
Ayrılık üzerine ayrılık...
Hüsnü Bayramoğlu ağabey de bu mübarek günlerde Rabbine yürüdü. Allah (cc) rahmet eylesin.
Mekânı cennet, makamı âlî olsun. 
Mevlâ bu zor günlerde yüreklerimize sükûnet versin ve üzerimize sabır yağdırsın...

Hasan Doğan:

Bediüzzaman’ın talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabey vefat etti. Cenab-ı Allah rahmet eylesin.

Dr. Fatih Erbakan:

Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri’nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabeyimiz’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

Yusuf Kaplan:

Bediüzzaman'ın talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabey vefat etmiş. Risalelerin sadeleştirilmesi girişimlerine karşı çok kararlı bir mücadele vermişti. Allah cc rahmet eylesin. Mekânı cennet, makamı âlî olsun.

Mahir Ünal:

Üstad Bediüzzaman Said Nursî’nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabey’in vefat haberini derin bir teessürle öğrendim. Hüsnü Ağabey’e Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.

Temel Karamollaoğlu:

Bediüzzaman Said Nursi'nin hayattaki son talebelerinden olan Hüsnü Bayramoğlu'nun vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Cenab-ı Allah rahmet diliyor, ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

Mehmet Tevfik Göksu:

Bediüzzaman Said Nursî’nin talebelerinden, Hakk'a yürüyen Hüsnü Bayramoğlu hocamıza Cenab-ı Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun inşaallah.

Bülent Turan:

Bir bir düşüyoruz:(  Bu gece de Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabey'i kaybettik... Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet ola....

Zeynel Abidin Beyazgül:

Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabeyin vefatını üzülerek öğrendim. Rabbim makamını âli, mekanını cennet eylesin inşallah.

Dursun Ali Erzincanlı:

Üstad Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri’nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabey de Bekâ yurduna göçmüş. Hüsnü Ağabey’e Allah Teâlâ’dan rahmet; kederli ailesine, talebelerine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.

Mehmet Özhaseki:

“Âlimin ölümü, âlemin ölümü gibidir.”
Bediüzzaman Said Nursi’nin talebesi Hüsnü Bayramoğlu'na Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet, makâmını âli eylesin.

Ahmet Aydın:

Bediüzzaman'ın talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabey dâr-ı bekâ'ya irtihal etti. Hüsnü Ağabey’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Mekânı cennet, makamı âli olsun...

Ali Yalçın:

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciûn. Ömrünü İslam’a adayan,vakıf insanlardan,çalışmaları nedeniyle hep hayırla yad edilecek olan Hüsnü Bayramoğlu dar-ı bekaya irtihal etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet,ailesine, talebelerine,sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Öznur Çalık:

“Alimin ölümü alemin ölümü gibidir..” Ömrünü Allah yoluna vakfetmiş değerli ilim insanı Hüsnü Bayramoğlu Beyfendiye Allah'tan rahmet; yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
Rabbim mekanını cennet, makamını âli eylesin..

Suna Kepolu Ataman:

Ustad Bediüzzaman said Nursi hazretlerinin son talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu ağabey hakkın rahmetine kavuştu...Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İNŞALLAH Kavuşturulmuş eller

Alpay Özalan:

Bediüzzaman’ın talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Beyefendi vefat etti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Mücahit Birinci:

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. 18-04-2021 Saat 22:30 itibariyle Bediüzzaman’ın talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabey Hakk’ın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine ve camiaya başsağlığı diliyorum.

Cevdet Yılmaz:

Bediüzzaman’ın talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu vefat etti. Cenab-ı Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
8 Yorum