Bayram tatili kaç gün olacak?

Bayram tatili kaç gün olacak?

Kurban Bayramı tatilinin pazartesi, salı ve çarşamba günleri de bayrama eklenerek 7 güne çıkarılacağı öğrenildi. Bayram tatili kaç gün olacak?

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Vahdet Gazetesine verdiği röportajda, bayram tatiliyle ilgili müjdeyi açıkladı. Topçu, "Önümüzdeki Bakanlar Kurulunda resmi bayram tatili pazartesi, salı ve arifeye gelen Çarşamba gününü de kapsayacak şekilde uzatılacak" dedi.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN ?

Kurban Bayramının ilk günü 24 Eylül Perşembeye denk geliyor. 4 günlük bayramın ardından 28 Eylül Pazartesi yeniden iş başı yapılacak.

Kurban keserken dikkat edilmesi gerekenler Kurban keserken dikkat edilmesi gerekenler07 Ekim 2013 10:36 Doç. Dr. Göknur Terzi, 'Etin serin bir yerde en az 24 saat dinlendirilmesi gerekiyor' dedi. Kurbanlık hayvan alırken dikkat edilmesi gerekenler Kurbanlık hayvan alırken dikkat edilmesi gerekenler09 Eylül 2015 12:11 Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte kurban pazarlarında kısmi canlılık başlarken, kurban alırken dikkatli olunması konusunda vatandaşlar uyarıldı.

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.