Başka bir teknoloji devi daha TikTok'a talip oldu

Başka bir teknoloji devi daha TikTok'a talip oldu

Ortaya atılan yeni bir iddiaya göre Microsoft harici farklı bir teknoloji devi TikTok’a talip oldu.

TikTok'un ABD yönetimiyle yaşadığı problemleri, teknoloji dünyasını az çok takip eden herkes biliyor. Ayrıca ABD merkezli yazılım devi Microsoft'un da TikTok'u satın almak istediği de son günlerin gündeminde önemli bir yer tutmuştu. Bunun için de 15 Eylül tarihine kadar süre verilmişti. Bu tarihe kadar birçok talibin kendisini göstereceği düşünülüyor.

Ancak ortaya çıkan yeni bilgilere göre TikTok için yeni bir alıcı daha çıktı: Apple. 9to5Mac'in Axios'a dayandırdığı haberine göre Apple, kısa video paylaşım servisini satın alma konusunda ciddi olduğunu açıkladı.

Apple TikTok ile işbirliği yapmıştı

Apple, TikTok satışı ile yüzlerce milyon kullanıcısı bulunan sosyal medya uygulamasına sahip olabilir. Daha önceden de firmanın TikTok üzerinden reklamlar yayınladığı biliniyordu. Ayrıca Apple’ın resmi hesabı da bulunuyor. Bu hesapta paylaşım yer almıyor ancak 133 bin takipçi kendisini gösteriyor.

Apple cephesinden konuyla ilgili onaylama ya da yalanlama açıklaması henüz gelmedi. Konuyla ilgili konuşan bazı kaynaklar ise firmanın, sosyal medya uygulamasını satın almayı düşünmediğini belirtti. İlerleyen günlerde konunun netlik kazanması bekleniyor.

KAYNAK: HABER7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.