BAKİMDER'den kutlu doğum programı

BAKİMDER'den kutlu doğum programı

Bakırköy İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAKİMDER), Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle dolu dolu bir program hazırlıyor.

Programda, ünlü tasavvuf musikisi sanatçısı Sami Savni Özer de bir konser sunacak.Ayrıca Dursun Ali Erzincanlı’da Naat-ı Şerifler seslendirecek.

 Bakırköy İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAKİMDER), Bahçelievler’deki Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nde, muhteşem bir Kutlu Doğum programı hazırlıyor. 13 Nisan Çarşamba günü saat 19.30’da icra edilecek program, oldukça zengin bir içeriğe sahip.

Sunuculuğunu Seyfullah Kartal’ın yapacağı Program, ülkemizin tanınmış kârîlerinden İshak Danış ve Mustafa Kızılcaoğlu’nun okuyacakları Kur’an ziyafetiyle başlayacak.

Programda, ünlü tasavvuf musikisi sanatçısı Sami Savni Özer, efendimiz için bestelenmiş eserlerden oluşan muhteşem bir konser verecek. Kendine özgü yorumuyla Dursun Ali Erzincanlı, naat-ı şerifler seslendirecek.

Gecede, Üsküdar Tasavvuf Müziği ve Sema Grubu ile Yeşil Kubbenin Bekçileri Grubu da birer konser sunacak. Bakırköy İmam Hatip Lisesi eski hocalarından İlahiyatçı İdris Hızır da Kutlu Doğum ve Peygamber Sevgisi üzerine bir konuşma yapacak. Gecede ayrıca sema gösterisi, ney resitali ve sinevizyon gösterimi yer alacak.

BAKİMDER Başkanı Dr. Hasan Gökçeoğlu, gece ile ilgili yaptığı açıklamada, Rasulullah’ı seven herkesi programa beklediklerini belirterek, “o gece efendimizi, coşkuyla, doya doya yad edeceğiz” dedi.
Haber 7