Bakan Tüfenkci'den hal esnafına çağrı

Bakan Tüfenkci'den hal esnafına çağrı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 'Halciler fiyatları belirlerken vatandaşı düşünmeli, Rusya krizini bahane edip fiyatları artırmamalı' dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, hal esnafından fiyatları belirlerken vatandaşı düşünmelerini isteyerek, "Hal esnafı Rusya krizini bahane edip fiyatları artırmamalı" ifadesini kullandı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Tüfenkci, Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Konfederasyonu Başkanı Yüksel Tavşan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Rusya ile yaşanan gerilimden etkilenen hal esnafının sorunlarını dinleyen Tüfenkci, halcilerin yaşadığı sorunların çözümü ve mağduriyetlerinin telafisi için hükumetin seferber olduğunu kaydetti. Son gelişmeler nedeniyle hiçbir üretici ve ihracatçının mağdur edilmeyeceğinin altını çizen Tüfenkci, bu konunun Bakanlar Kurulu'nda da değerlendirildiğini söyledi.

Tüfenkci, "Halciler fiyatları belirlerken vatandaşı düşünmeli. Hal esnafı Rusya krizini bahane edip fiyatları artırmamalı" çağrısında bulundu.

AA 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.