Bağcılar Belediyesi bayram öncesi yetimlerin yüzünü güldürdü

Bağcılar Belediyesi bayram öncesi yetimlerin yüzünü güldürdü

Bağcılar’da hayırsever işadamlarının da katkısıyla bin 200 yetim çocuğa Ramazan bayramı öncesinde kıyafet yardımında bulunuldu. Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlenen program sırasında yetim çocukları temsilen 9 çocuğa çeşitli hediyeler verildi.

Bağcılar Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlenen “Yetimler Gecesi Çocuk Programı” yoğun ilgi gördü.

Çocuk Programcısı Sezgin Maden’in sunduğu programda çocuklara yönelik eğitici, öğretici ve eğlendirici aktivitelerde bulunuldu.

Orta oyunları, meddah gösterileri ile şenlenen program Karagöz-Hacivat gölge oyunu ile renklendi. İlerleyen dakikalarda Keloğlan adlı mini tiyatro gösterisi de ilgiyle izlendi.

Programda bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar’da Osmanlıdan günümüze kadar ulaşan geleneklerin yaşatılmasının önemine dikkat çekti.

Bu geleneklerden birisinin de yetimlerle hemhal olmak ve hasbihalde bulunmak olduğunu belirten Öztürk, “Yetimlerin sevindirilmesine ve bayrama mutlu girmesine yönelik projelere katkıda bulunan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Gültürk de yetim çocukların ilçemizin geleceği olduklarını belirterek, “Onlar bize Peygamber Efendimiz’in emanetidir” dedi.
Bin 200 yetim çocuğu temsilen sahneye çıkan 9 çocuğa çeşitli hediyelerin verildiği programa İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula’nın yanı sıra hayırsever işadamları ve ilçe sakinleri katıldı.

İHA
 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.