Asus ZenFone 2 Laser​ Türkiye'de ve satışta

Asus ZenFone 2 Laser​ Türkiye'de ve satışta

Lazer odaklanma, süper çözünürlük modu ve Süper HDR gibi kamera eksenli geliştirmelerle donatılan Asus ZenFone 2 Laser​ Türkiye'de satışta.

Asus'un tepe seviye akıllı telefon ailesi ZenFone 2'nin fiyat/performans odaklı yeni üyelerinden ZenFone 2 Laser, ülkemizde satışa sunuluyor.

İsminden de belli olduğu gibi kamera odaklı biçimde geliştirilen modeli öne çıkaran detay lazer odaklanma özelliği ile gelişi. Bu sayede 13MP çözünürlüğündeki ana kamerası ile 0.3 saniye içerisinde otomatik odaklanma yapabilen cihazın bir diğer artısı ise Süper Çözünürlük modu üzerinden deklanşöre tek bir kere bastığımızda aynı görüntüyü katlayıp bize toplamda 52MP çözünürlüğünde tek bir kare olarak sunabilmesi. 

Keza geliştirilmiş HDR özelliği sayesinde de ortamdaki yüksek yahut düşük ışığın sebep olduğu olumsuz etkiyi minimize ederek fotoğrafımızdaki kumlanmaları dört kata kadar azaltıyor.

Modelin teknik detayları ise şu şekilde:
> Android 5.0 işletim sistemi
> 143.7 x 71.5 x 10.5 mm; 140 gram
> 5 ve 5.5-inç (1280x720) IPS ekran
> Snapdragon 410 yongaseti
> 2GB RAM
> 16GB dahili hafıza + microSD
> 13MP arka kamera (lazer odaklanma, çift LED)
> 5MP ön kamera (oto. odaklanma)
> 2400mAh ve 3000mAh batarya

resized_ecf43-8670zenfone16.jpg
ZenFone 2 Lazer'in öne çıkan özelliği lazer odaklanma sensörü (kameranın sağındaki) sayesinde saniyenin üçte biri kadar bir süre içerisinde odaklanabilmesi. Keza çift LED flaşı da düşük ışıklı ortamların olumsuz etkisini minimize ediyor.

Halihazırda önsiparişleri alınmaya başlayan modelin, 5-inç'lik ekran ve 2400mAh bataryayla gelen alt versiyon 900 TL'den satılacakken, 5.5-inç'lik, 3000mAh bataryalı ağabeyine ise 1,000 TL fiyat biçilmiş.

21 Eylül'de satışına başlanacak olan modellerin renk seçenekleri ise siyah, beyaz, mor, gümüş, kırmızı ve altın olarak sıralanıyor.

resized_dc544-454bmaxresdefault.jpg

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.